Σασμός Spoiler: Ο Παύλος γίνεται το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης

Κι όμως, ο Παύλος δε θα αφήσει σε ησυχία την πρώην του, στη σειρά Σασμός. Μπορεί να χώρισαν και να συνέχισε εκείνη τη ζωή της, όμως η ξαφνική επιστροφή του άντρα που αγάπησε τόσο, την ταράζει σημαντικά…Σασμός Spoiler: Ο Παύλος γίνεται το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης

ΣΑΣΜΟΣ

Η Αιμιλία, η πρώην σύζυγος του Παύλου, εμφανίζεται μετά από πολλά χρόνια στο χωριό. Επισκέπτεται τη Μαρίνα, την γιαγιά Ειρήνη και τον Παύλο δημιουργώντας ένα κλίμα συγκίνησης. Οι αναμνήσεις του παρελθόντος ζωντανεύουν..

Όσο κι αν η Αιμιλία τον αποφεύγει, ο Παύλος φροντίζει να συναντιούνται έστω τυχαία. Το πάθος τους δε θα αργήσει να φουντώσει, με αποτέλεσμα ο γάμος της Αιμιλίας και του Δημήτρη να σκοτεινιάζει.

Την ίδια περίοδο, η Αιμιλία συνεργάζεται κρυφά με τον Λευτέρη. Μάλιστα, σπεύδει να προειδοποιήσει τον μυστικό της σύμμαχο ότι η κάλυψή του βρίσκεται σε κίνδυνο όπως και ο ίδιος.. Αυτό την φέρνει ξανά κοντά στον Παύλο!

Ο Παύλος παραμένει ερωτευμένος με την πρώην του, στη σειρά Σασμός. Η ένταση στη σχέση της με τον Δημήτρη όλο και μεγαλώνει.. Οι δυο τους φτάνουν στα όριά τους. Θα χωρίσουν οριστικά Δημήτρης και Αιμιλία ή θα το παλέψουν;Σασμός Spoiler: Ο Παύλος γίνεται το τρίτο πρόσωπο μιας σχέσης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *