Σασμός – Ευθύμης σε Αντώνη: «Σκότωσες τη γυναίκα μου»

Σασμός – Ευθύμης σε Αντώνη: «Σκότωσες τη γυναίκα μου»Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο έρχεται απόψε στο «Σασμό» με καταιγιστικές εξελίξεις, ενώ ο Ευθύμης θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Αντώνη, όπου θα λύσουν τις διαφορές τους.Σασμός – Ευθύμης σε Αντώνη: «Σκότωσες τη γυναίκα μου»

ΣΑΣΜΟΣ

Ο Ευθύμης έχει βγει από τη φυλακή ύστερα από αρκετό καιρό και κυκλοφορεί ελεύθερος. Κρύος ιδρώτας έχει λούσει τον Αντώνη, αφού ένα ένοχο μυστικό του αναμένεται να αποκαλυφθεί σύντομα.

Σασμός: Χωρίζουν Δημήτρης και Αιμιλία λόγω Παύλου;

Δε θα αργήσει να έρθει η στιγμή που Ευθύμης και Αντώνης θα ξανασυναντηθούν. Άλλωστε, ο Φραγκιαδάκης είναι πεπεισμένος πως ο Ευθύμης έχει επιστρέψει στις σκοτεινές του δουλειές και θέλει να τον πιάσει τα πράσα για να τον ξανασυλλάβει.

Σασμός – Ευθύμης σε Αντώνη: «Σκότωσες τη γυναίκα μου»Τι συνέβη πραγματικά; Τι θα του απαντήσει ο Αντώνης; Η συνέχεια επί της οθόνης. Το νέο επεισόδιο έρχεται απόψε στις 21:00 στον ALPHA για να φέρει τα πάνω κάτω.

Εντωμεταξύ, ο Σταύρος κι η Αργυρώ έρχονται σε τεράστια σύγκρουση με τον γάμο τους να κινδυνεύει, ενώ η Βασιλική σκέφτεται πολύ σοβαρά μήπως δεν παντρευτεί τελικά τον Μαθιό.

Το κερασάκι στην τούρτα είναι η Άσπα που ζητάει από τον Παύλο να πάρει εκδίκηση για τον φόνο του Άγγελου.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *