Άγρια Γη: η Όλγα καλείται να αντιμετωπίσει τον θυμό του!

Άγρια Γη: η Όλγα καλείται να αντιμετωπίσει τον θυμό του!

Άγρια Γη: η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό από τις κάμερες που κρατούσε ο Στέφανος και ότι πλέον δεν μπορεί να τον εκβιάζει…

Άγρια Γη: η Όλγα καλείται να αντιμετωπίσει τον θυμό του Αντώνη

Ο Στέφανος κάνει ένα μικρό δώρο στην Μυρτώ με σκοπό να της θυμίσει καταστάσεις και γεγονότα. Εν τω μεταξύ, ο Άρης συνεχίζει να σκαλίζει παλιές φωτογραφίες του πατέρα του με την Όλγα και οι υποψίες για το ενδεχόμενο να είναι ετεροθαλείς αδέρφια με την Ελπίδα τον τρομάζουν. Βέβαια ο Μιχάλης από την πλευρά του αμφισβητεί κάτι τέτοιο. Η Όλγα έπειτα από την δραπέτευση του Τσακίρη, αυξάνει τα μέτρα ασφαλείας χωρίς να ενημερώσει κανέναν, ούτε καν τον Γιώργο, ο οποίος θυμώνει μαζί της όταν το ανακαλύπτει.

Παράλληλα, η Ελπίδα λέει στον Αλέξη ότι βρήκαν το υλικό από τις κάμερες που κρατούσε ο Στέφανος και ότι πλέον δεν μπορεί να τον εκβιάζει. Ο Άρης βρίσκει κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν πως η Όλγα κατάφερε την μητέρα του να της παραχωρήσει πληρεξούσιο κι έτσι το κτήμα πέρασε στην κατοχή της.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: το στοιχείο που ενοχοποιεί την οικογένεια Χατζή!

Λίγο αργότερα, η Ελπίδα και Άρης συζητούν για το φιλί που αντάλλαξαν κι έρχονται ακόμα πιο κοντά, χωρίς βέβαια να αντιληφθούν πως ο Στέφανος τους βλέπει. Η εικόνα αυτή τον κάνει να απειλήσει την Ελπίδα και να της πει πως θα χάσει για πάντα τον Κωστή.

Ο Άρης παίρνει την απόφαση να στείλει το συμβόλαιο αγοράς του κτήματος, το οποίο δείχνει πως η Όλγα είχε το 100% των μετοχών. Εκείνος αφού το διαβάσει κοιτάει την Όλγα σαν να μην την γνώρισε ποτέ.

Μετά την αποκάλυψη των στοιχείων για την αγορά του κτήματος, η Όλγα καλείται να αντιμετωπίσει τον θυμό του Αντώνη. Η Ελπίδα, από την πλευρά της δεν μπορεί να δεχτεί την συγνώμη του Στέφανου έπειτα από τις απειλές που τις εκτόξευσε, σχετικά με την επιμέλεια του παιδιού τους. Στο μεταξύ, η Ρένα και ο Αντώνη έρχονται ολοένα και πιο κοντά, ενώ η Όλγα πολιορκεί τον Άρη με κάθε ευκαιρία.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος προσπαθεί να εθίσει την Ελπίδα σε ουσίες, ρίχνοντας της κρυφά χάπια. Ο Άρης συνεχίζει να βασανίζεται από την ιδέα πως ίσως να είναι αδερφός της Ελπίδας. Αργότερα, στο γραφείο της Όλγας, η Ελπίδα βρίσκει τυχαία κάτι που θα την ταράξει πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Την χωρίζει και στα καπάκια πεθαίνει

Ανάμεσα στην Όλγα και τον Γιώργο ξεσπάει καυγάς, όταν εκείνος συνειδητοποιεί πως η σχέση τους δεν έχει μέλλον, ενώ την ίδια στιγμή ο γάμος της με τον Αντώνη συνεχίζει να περνάει μεγάλη κρίση.

Παράλληλα, η Αρετή πιστεύει πως κάτι συμβαίνει ανάμεσα στον Αντώνη και την Ρόζα. Εν τω μεταξύ, η Ελπίδα στήνει στον τοίχο την μητέρα της για την εξωσυζυγική σχέση που είχε κάποτε με τον Πέτρο, αγνοώντας πως την ίδια στιγμή ο Στέφανος στήνει παγίδα εις βάρος της.

Η Όλγα αναθέτει στον Βαγγέλη μια “αποστολή”, στην οποία ανακαλύπτει κάτι που ίσως βάλει τον Άρη σε μπελάδες. Ο Κωστής πρέπει να συνεχίσει τα μαθήματα του, κι έτσι μια δασκάλα, η Άννα, έρχεται στο σπίτι και καταφέρνει να κερδίσει την συμπάθεια της μητέρας του, ενώ λίγο αργότερα, η Κατερίνα αποκαλύπτει κάτι στον Στέφανο που μπορεί να ανατρέψει πολλά.

 

epeisodia.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *