Νέα σύλληψη για την υπόθεση του Κολωνού

Νέα σύλληψη για την υπόθεση του ΚολωνούΣε μια ακόμη σύλληψη, την τέταρτη κατά σειρά, προχώρησε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου, για τη φρικιαστική υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, η οποία έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Πρόκειται για 36χρονο Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και έναντι αμοιβής την βίασε μια φορά. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αύριο το πρωί στον ανακριτή.

Διαβάστε Επίσης  Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα φαγητά από όλη την Ελλάδα

Ως γνωστόν, εκτός από τον προαναφερθέντα 36χρονο, για την φρικιαστική αυτή υπόθεση έχουν πραγματοποιηθεί ακόμα τρεις συλλήψεις. Πρόκειται για τον 53χρονο βιαστή – μαστροπό, Ηλία Μίχο και άλλους δύο βιαστές – πελάτες, τον 42χρονο Γιάννη Σοφιανίδη, οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί και τον 33χρονο Α.Λ. που συνελήφθη τα ξημερώματα του Σαββάτου και θα απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την τέταρτη σύλληψη:

«Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Διαβάστε Επίσης  Έγινε πατέρας o Υπάτιος Πατμάνογλου - Το τρυφερό μήνυμα στην κόρη του!

Ο 36χρονος κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *