Άγρια Γη 25-26: Ο Άρης καταρρέει με το αποτέλεσμα της εξέτασης dna

Άγρια Γη 25-26: Ο Άρης καταρρέει με το αποτέλεσμα της εξέτασης dna

Άγρια Γη 25-26: Ο Άρης καταρρέει με το αποτέλεσμα της εξέτασης dna

Άγρια Γη: Η Όλγα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως δεν πρέπει να χωρίσει τον Στέφανο…

Τα επεισόδια 25 και 26 της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ Άγρια Γη που θα προβληθούν Παρασκευή 21 και Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Ο Άρης ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι πρέπει να διακόψουν, εκείνη διαλύεται κι αυτός αποφασίζει να φύγει απ’ το κτήμα…

 

Άγρια Γη 25-26: Ο Άρης καταρρέει με το αποτέλεσμα της εξέτασης dna

 

Άγρια Γη – 21/10 Επεισόδιο 25

Επεισόδιο 25. Η Όλγα προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως δεν πρέπει να χωρίσει τον Στέφανο και πως ο Άρης είναι λάθος επιλογή για τη ζωή της. Ο Θωμάς προσπαθεί να ψαρέψει τον Γρηγόρη και την Αθηνά, για την Όλγα και το πώς πέρασε στα χέρια της η «Άγρια Πλαγιά». Καταλαβαίνει πως η Αθηνά ξέρει πολλά που δεν τα λέει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ο Αλέξης Οδηγείται Στο Ψυχιατρείο – Ποιος Τον Κλείνει Μέσα;

Ο Αντώνης ζητάει από τη Ρένα να μείνει μαζί της στον ξενώνα, αλλά εκείνη φοβάται την αντίδραση της Ελπίδας, όταν μάθει για τη σχέση τους. Ο Θωμάς λέει στον Γιώργο ότι η Όλγα υπήρξε ερωμένη του Πέτρου Γαλάνη. Ο Άρης, φοβούμενος ότι μπορεί να είναι αδέλφια με την Ελπίδα, δίνει την κούπα της στον Μιχάλη για τεστ dna.

Ταυτόχρονα, απομακρύνεται από την Ελπίδα που απογοητεύεται από την στάση του, ενώ τον πολιορκεί ερωτικά η Όλγα. Η Όλγα, πιστεύοντας πως ο Αντώνης έχει μπλέξει με την αδελφή της Ρόζα, της στήνει παγίδα, ενώ μια δολιοφθορά στο αμάξι του Αντώνη, που του προκαλεί ατύχημα, την βάζει στο κάδρο των υπόπτων. Ο Μιχάλης ανακοινώνει τα αποτελέσματα του dna στον Άρη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Ιάκωβος Και Ισίδωρος Στα Μαχαίρια – Τσακωμός Πριν Την Εκκλησία

 

Άγρια Γη – 24/10 Επεισόδιο 26

Επεισόδιο 26. Ο Άρης νιώθει να γκρεμίζονται όλα γύρω του με το αποτέλεσμα της εξέτασης dna. Η Ελπίδα κατηγορεί την Όλγα ότι ξέρει για την τύχη του Νικόλα και της το κρύβει. Η Όλγα, για άλλη μια φορά, υπεκφεύγει με ψέματα.

Στο μεταξύ, ανάμεσα στη Μυρτώ και τον Στέφανο αρχίζει να αναπτύσσεται εμπιστοσύνη, ενώ ο Γιώργος αποφεύγει την Όλγα συστηματικά, μετά τα δημοσιεύματα σε βάρος της. Ο Άρης ανακοινώνει στην Ελπίδα ότι πρέπει να διακόψουν, εκείνη διαλύεται κι αυτός αποφασίζει να φύγει απ’ το κτήμα

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *