Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στον «Έρωτα Φυγά» με το μωρό της Αλεξάνδρας να εξαφανίζεται και όλοι να βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Πώς χάνεται το βρέφος και ποιος το βρίσκει;

Στο αρχοντικό των Δεμερτζήδων επικρατεί ένας πανικός κι ο Ιάσονας φοβάται πως ο Μάρκος θα επιστρέψει ξανά στο σπίτι για να πάρει εκδίκηση. Έτσι, φροντίζει να είναι έτοιμος και βάζει παντού φρουρούς ενώ δίνει εντολή να μην αφήσουν κανέναν να μπει μέσα χωρίς την έγκρισή του.

Παρόλα αυτά ο Μάρκος έχει ήδη πετύχει τον σκοπό του κι έχει εισβάλλει κρυφά μέσα στο σπίτι, υπό την καθοδήγηση του Στέφανου. Ο πανικός, όμως, συνεχίζεται όταν η γιαγιά Αθηνά ξεφεύγει από την επίβλεψη όλων των υπόλοιπων και παίρνει το παιδί μαζί της για να κάνει μία βόλτα στο κτήμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους

Όταν επιστρέφει είναι μόνη της κι η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Αρχίζει να ωρύεται για το παιδί της κι επικρατεί ένας χαμός στο σπίτι, καθώς όλοι τρελαίνονται και ψάχνουν το βρέφος.

Έρωτας Φυγάς: τα επεισόδια της εβδομάδας που έρχεται (17/10 έως 21/10)

Ο Ιάσονας δεν χάνει ευκαιρία και ξεσπά στους εργάτες, αφού πιστεύει ότι εκείνοι πήραν το μωρό της Αλεξάνδρας για να πάρουν εκδίκηση, στον «Έρωτα Φυγά». Οι άνθρωποι αμέσως εξοργίζονται με τον Ιάσονα και χάνουν πάσα ιδέα για το αφεντικό τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία χωρίζει – Το τέλος του ζευγαριού

Εν τέλει, ο Μάρκος βρίσκει το μωρό στην καλύβα του βοσκού και το παίρνει στην αγκαλιά του. Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, ο άντρας το αφήνει στην εξώπορτα του αρχοντικού, χωρίς να τον καταλάβει κανείς και πυροβολεί για να δώσει σήμα και να πάνε όλοι εκεί.Έρωτας Φυγάς Spoiler: Το μωρό της Αλεξάνδρας εξαφανίζεται

Παγιδευμένοι Spoiler: O Ανδρέας έχει κρυφή κόρη

Ο Μάρκος εξαφανίζεται κι ο Ιάσονας ψάχνει απεγνωσμένα τον υπεύθυνο. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος έχει μαγευτεί από το μικρό πλασματάκι, χωρίς να έχει ιδέα ότι είναι δικό του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *