Φυσικό Peeling με ελαιόλαδο και ζάχαρη

Φυσικό Peeling με ελαιόλαδο και ζάχαρη

Φυσικό Peeling με ελαιόλαδο και ζάχαρη

 

Το peeling ή αλλιώς απολέπιση, είναι μια διαδικασία που γίνεται για το βαθύτερο καθαρισμό της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος.

Μια φορά την εβδομάδα για κανονική επιδερμίδα, μια φορά στις δεκαπέντε για πιο ευαίσθητες, η απολέπιση είναι απαραίτητη, αφού καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, και αυτό γιατί βοηθάει στην άμεση και γρήγορη απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων που συσσωρεύονται στην επιδερμίδα.Φυσικό Peeling με ελαιόλαδο και ζάχαρη

Διαβάστε Επίσης  Το αποτελεσματικότερο botox ξεκινά από το πιάτο σου!

Τα φυσικά συστατικά είναι πάντοτε αποτελεσματικά, και έχουν πολλές ιδιότητες. Επίσης καλό είναι το γεγονός πως γνωρίζεις ήδη τα συστατικά που χρησιμοποιείς και είσαι σίγουρη πως είναι αγνά.

 

Φυσικό Peeling με ελαιόλαδο και ζάχαρη

 

Το πιο απλό και κλασικό φυσικό peeling περιλαμβάνει μόνο δύο υλικά, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο, στο σώμα και στα χείλη σου.

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι λίγο ελαιόλαδο, μια κουταλιά μέλι και μια κουταλιά καστανή ζάχαρη. Ανακατεύεις τα υλικά και χρησιμοποιείς το peeling τρίβοντας ελαφρά.

Διαβάστε Επίσης  Μάσκα προσώπου με καφέ, μέλι και μαγειρική σόδα

Οι κόκκοι της καστανής ζάχαρης θα κάνουν μασάζ και θα τονώσουν την κυκλοφορία του αίματος, ενώ το ελαιόλαδο και το μέλι θα ενυδατώσουν και θα θρέψουν την επιδερμίδα σου σε βάθος.

 

ΠΗΓΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *