Σασμός: Ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά

Σασμός: Ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιάΣασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος σώζει τη Καλλιόπη από τη φωτιά.

Η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο ενώ οι ετοιμασίες του γάμου Μαθιού Βασιλικής προχωράνε .Οπως θα δούμε, έχοντας περάσει 40 κύματα επιτέλους παντρεύονται και στήνουν ένα τρικούβερτο γλέντι στο χωριό….

Αλλά, όταν εκεί εμφανίζεται ο Παύλος όλοι οι παρευρισκόμενοι παγώνουν θεωρώντας πως ο Παύλος θα τα τινάξει όλα στον αέρα . θα γίνει φονικό! λέει ο ένας με τον άλλον. Όμως, τελικά ο Παύλος εύχεται στους νεόνυμφους και το γλέντι συνεχίζεται κανονικά.

Φτιάξτε τυρόψωμο χωρίς ζύμωμα

Μετά το γάμο του γιου της η Καλλιόπη θα έρθει αντιμέτωπη με ένα σκληρό χτύπημα της μοίρας. Ενα βράδυ ανάβει το καντήλι του Βασίλη και σκέφτεται όλα όσα περάσαμε μαζί. Δυστυχώς όμως το καντήλι παίρνει φωτιά και το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες .

Η Καλλιόπη εγκλωβίζεται και εξαιτίας των καπνών δεν μπορεί να πάρει ανάσα . Βοήθεια καίγομαι, ουρλιάζει όμως κανείς δεν είναι κοντά για να την σώσει.

Έρωτας Φυγάς: Ο Σταύρος Ζαλμάς εισβάλλει στην σειρά – Ο ρόλος του

Λίγο πριν άφησει την τελευταία της πνοή, σαν από μηχανής θεός εμφανίζεται ο Παύλος. Την παίρνεις στην αγκαλιά του και την βγάζει έξω απ’ το σπίτι, που γίνεται στάχτη.

Έχοντας σώσει τη ζωή της Καλλιόπης ζητάει ως αντάλλαγμα οι Βρουλάκηδες να κρατήσουν τα κτήματα του Αγγελου. Αν σήμερα ζεις το χρωστάς σε μένα της λέει θα δεχτεί η Καλλιόπη την πρόταση του ή με τη συμπεριφορά της θα τα κάνει χειρότερα;

πηγή

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος εκβιάζει την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη αναγκάζει την Ισμήνη να παραιτηθεί

Σασμός: Ο Παύλος έρχεται στο γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής

Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *