Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η μητέρα της 12χρονης

Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η μητέρα της 12χρονης Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό, η οποία συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, με την κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας. Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η μητέρα της 12χρονης 

Μεταξύ των στοιχείων που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος για τη σύλληψή της, είναι και ο εντοπισμός εμβασμάτων σε τραπεζικό λογαριασμό της από τον 53χρονο Ηλία Μίχο, που προφυλακίστηκε για τις βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες που του αποδίδονται.

Διαβάστε Επίσης  Πανσέληνος Ιανουαρίου 2023: Πότε είναι το φεγγάρι του Λύκου και της Χήνας

 

Θεία 12χρονης: Είμαι σοκαρισμένη

Σοκαρισμένη από την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση, δήλωσε η θεία του κοριτσιού, η γυναίκα που κατάλαβε ότι κάτι της συμβαίνει. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ είπε ότι τώρα κύριο μέλημά της είναι να προστατευτούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας.

«Είμαι σοκαρισμένη από αυτά που ανακάλυψα και την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση. Μοναδικό μου μέλημα είναι να προστατέψω την 12χρονη ανιψιά μου και τα υπόλοιπα 7 αδέρφια της. Πρέπει να συνεχίσουν να ζουν με αξιοπρέπεια» είπε η γυναίκα.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας

«Επειδή τις τελευταίες μέρες δημοσιεύονται ανακρίβειες για την οικογένειά μας και φωτογραφίες των παιδιών με καλυμμένα πρόσωπα… όλα αυτά επιβαρύνουν τον ψυχισμό τους και υπονομεύουν την μετέπειτα ζωή των παιδιών… Σας διαβεβαιώνω ότι στο οικογενειακό περιβάλλον υπάρχουν άνθρωποι που λατρεύουν και στηρίζουν τα παιδιά και παλεύουν για την ανατροφή τους ακόμα και από το υστέρημά τους», ανέφερε η 62χρονη συγγενής τους.  Κολωνός: Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα πήρε η μητέρα της 12χρονης 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *