Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της 12χρονης που δίνει συμπληρωματική κατάθεση στη ΓΑΔΑ – Την Πέμπτη απολογείται η μητέρα

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της 12χρονης που δίνει συμπληρωματική κατάθεση στη ΓΑΔΑ - Την Πέμπτη απολογείται η μητέρα

Έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. στο σπίτι της 12χρονης που δίνει συμπληρωματική κατάθεση στη ΓΑΔΑ – Την Πέμπτη απολογείται η μητέρα

Ομάδα αστυνομικών βρίσκεται από αργά το απόγευμα της Τετάρτης στην κατοικία του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, σε μια προσπάθεια να εντοπιστούν περισσότερα ευρήματα που θα χρησιμοποιηθούν στην υπό εξέλιξη υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, η 12χρονη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχική κατάσταση και αυτή την ώρα δίνει συμπληρωματική κατάθεση, ενώ τρία από τα υπόλοιπα παιδιά βρέθηκαν στη ΓΑΔΑ μαζί με τη μητέρα τους που συνελήφθη. Αν δεν υπάρξει κάποιο συγγενικό πρόσωπο το οποίο θα αναλάβει, έστω και προσωρινά, να τα περιθάλψει, τότε τα τρία αυτά παιδιά θα διανυκτερεύσουν στον θάλαμο ανηλίκων της ΓΑΔΑ και ουδείς γνωρίζει τι θα συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 24-4: ΟΡΙΣΤΙΚΟ και ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ! Αυτοί κερδίζουν την 4η ασυλία!

Εξ όσων συμπεραίνουμε δεν έχει κινητοποιηθεί η Πρόνοια και οι αρμόδιες εισαγγελικές αρχές ανηλίκων ώστε να βρεθεί μια πιο μόνιμη και ασφαλής λύση για τα τρία αυτά παιδιά, αλλά και για τα υπόλοιπα, τα οποία βρίσκονται λογικά στο σπίτι της οικογενείας.

Επίσης δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το αν υπάρχει σε εξέλιξη πρωτοβουλία για την παροχή επιστημονικής – εξειδικευμένης βοήθειας στη 12χρονη, που είναι και το πρωταγωνιστικό πρόσωπο στην ιστορία αυτή. Η ελληνική αστυνομία, αλλά και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, οφείλει να προβεί σε κάποιες δηλώσεις ώστε να εξηγήσει το τι ακριβώς συμβαίνει με τα παιδιά και πώς θα συμπεριφερθεί η Πολιτεία.

Διαβάστε Επίσης  Συντάξεις Ιουνίου 2023: Οι ημερομηνίες – Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως δύο από τα τρία παιδιά βρίσκονται πλέον στο σπίτι της γιαγιάς. Αστυνομική πηγή ανέφερε επίσης πως η μητέρα αρνείται τα πάντα και επαναλαμβάνει πως δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα από όσα της καταλογίζουν. Την Πέμπτη, στις 11:00, αναμένεται να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Η δικηγόρος της μητέρας, Ασπασία Ταραχοπούλου, η 37χρονη κλαίει και φοβάται ότι θα της πάρουν τα παιδιά, ενώ απειλεί ότι θα αυτοκτονήσει. Σύμφωνα με τη ίδια τη μητέρα, η 12χρονη κόρη της πήρε την κάρτα της και τον τραπεζικό λογαριασμό της και έτσι βρέθηκαν μέσα τα δύο εμβάσματα των 20-25 ευρώ. Κατά τον κ. Λύτρα, αυτό αποτελεί πράξη του 53χρονου, για να ενοχοποιήσει τη μητέρα της ανήλικης.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *