Σασμός: Γυναίκα μυστήριο φτάνει στην Κρήτη και ψάχνει την ταυτότητά της

Τα πάνω κάτω έρχονται στο «Σασμό» κι η Νάντια Κανετάκη, μία νέα ηρωίδα καταφθάνει στην Κρήτη ψάχνοντας την πραγματική της ταυτότητα. Η ηρωίδα μυστήριο είναι αποφασισμένη να μάθει από πού προέρχεται και ποιος της στέρησε την οικογένειά της.Σασμός: Γυναίκα μυστήριο φτάνει στην Κρήτη και ψάχνει την ταυτότητά της

Πιο συγκεκριμένα, μία μυστηριώδης γυναίκα εμφανίζεται στο μαγαζί του Ευθύμη, σύμφωνα με το MYtv και τη Σοφία Τσίρκα, η οποία έχει βάλει στόχο να μάθει ποια πραγματικά είναι. Αυτήν την γυναίκα θα υποδυθεί η Πένυ Παπαγεωργίου.

 

Η Νάντια Κανετάκη που καταφθάνει στο «Σασμό» είναι μόνη και πολύ πληγωμένη. Την ίδια στιγμή, όμως, δεν φοβάται να υπερασπιστεί τον εαυτό της κι η δική της πραγματικότητα την έχει κάνει σκληρή. Φτάνει στο Ρέθυμνο για έναν και μόνο σκοπό που είναι να αναζητήσει την ταυτότητά της.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η συγκλονιστική στιγμή που η Ελισάβετ θα πετάξει από πάνω της τα ράσα( φωτογραφίες)

Ωστόσο, τίποτα δε θα είναι εύκολο για τη Νάντια, η οποία αρχίζει να δουλεύει στο νυχτερινό κέντρο του Ευθύμη. Εκεί θα έρθει κοντά με τον Μανόλη και τον Νικηφόρο.

Σασμός: Γυναίκα μυστήριο φτάνει στην Κρήτη και ψάχνει την ταυτότητά της

Σύντομα, όμως, η απόρριψη που θα δεχτεί θα την οδηγήσει σε περίεργα μονοπάτια. Η νεαρή γυναίκα θα στραφεί εναντίον σε όσους πιστεύει πως της πήραν την οικογένεια που δεν γνώρισε ποτέ.

Πώς θα αντιδράσουν οι υπόλοιποι ήρωες στον ερχομό της Νάντιας Κανετάκη στο «Σασμό»; Με ποιους θα έχει στενή επαφή; Τι θα σημάνει η άφιξή της στην Κρήτη; Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα!Σασμός: Γυναίκα μυστήριο φτάνει στην Κρήτη και ψάχνει την ταυτότητά της

Διαβάστε Επίσης  Σε ξένα χέρια επόμενα επεισόδια : 47 , 48 , 49 , 50

πηγή

 

Άγρια Γη: Η Όλγα ξαφνιάζει τον Άρη!

Η Γη της Ελιάς: Ασπασία, Αρετή και Αναστασία απαγάγουν τον Θανάση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *