Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 4, 5

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 4, 5Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια :  4, 5. Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Μαύρο Ρόδο

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 4 στις 5/10/2022
Επεισόδιο 4
Δευτέρα

Στο μεταξύ η συνάντηση του Πέτρου με την Ελισάβετ δεν εξελίσσεται καλά και ο Πέτρος ζητά από την Αλεξία να την ηρεμήσει. Στη συνέχεια όλοι συγκεντρώνονται στο μαγαζί της Ευτυχίας για τα γενέθλια της Ευτυχίας.

Και ενώ όλο το χωριο εντυπωσιάζεται με την έκπληξη που έχει σχεδιάσει ο Θέμης για τη κόρη του, εκείνη δυσανασχετεί. Η Πολυξένη, που συνειδητοποιεί πως ο Πέτρος σχετίζεται με το σκοτεινό παρελθόν της συμβουλεύει την Ολγα να πάψει να τον διεκδικεί.

Ο Πέτρος, αντιδρώντας στην επιμονή του πατέρα του να τον μπλέξει στο νέο του μαγαζί, αποφασίζει να αναλάβει την μελέτη για το μοναστήρι.

Η Ηγουμένη, εξηγεί στην Αυξεντία γιατί πρέπει να καθυστερήσει η χειροτονία της Ελισσάβετ…Όμως Ποιο είναι το τρομερό μυστικό που φυλάει Αυξεντία για τη νύχτα που Ελισάβετ έφτασε στο μοναστήρι και συνεχίζει να της στοιχειώνει;

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 5 στις 6/10/2022
Επεισόδιο 5
Τρίτη

Ο Πέτρος ανεβαίνει στο μοναστήρι να επιθεωρήσει τις ζημιές μαζί με το Σαράντο.

Ενώ ο Γιώργος αποφάσισε να μιλήσει στην ηγουμένη για τις αποφάσεις της μονής σε σχέση με τα κτήματα. Η Ελισάβετ εξηγεί στην Πολυξένη ότι έχει αφήσει το παρελθόν πίσω της , εκείνη όμως διατηρεί της επιφυλάξεις της.

Φυσικά δεν δείχνει τίποτα απο αυτά που νιώθει, αντίθετα προσπαθεί να την κάνει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Ο Λευτέρης υποδέχεται τα παιδιά στο χοιροστάσιο. Ο Θέμης, που δεν πιστεύει τα όσα του είπε η γυναίκα του για το ξενοδοχείο, ψάχνει να βρει τί είχε συμβεί με τις κάμερες, ενώ ο Βίκος χοντραίνει το παιχνίδι.

Παράλληλα, θα ανακαλύψουμε το τρομερο μυστικό που συνδέει τον Θέμη με την Πολυξένη, ενώ η Ελισσάβετ για πρώτη φορά μένει μόνη της στο σπίτι μαζί με τον Πέτρο…

πηγή

Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 4, 5

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Η Γη της Ελιάς – Ράινα σε Στάθη: «Έλα να σε κάνω να πάρεις τα πάνω σου»

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος ακούει το κλάμα του μωρού της Αλεξάνδρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *