Κακοποίηση 12χρονης στα Σεπόλια: Σε «λίστα αναμονής» 200 παιδόφιλοι – Φρικιαστικές αποκαλύψεις

Κακοποίηση 12χρονης στα Σεπόλια: Σε «λίστα αναμονής» 200 παιδόφιλοι - Φρικιαστικές αποκαλύψειςΣοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός παιδιού 12 ετών από έναν 53χρονο, ο οποίος μάλιστα εξέδιδε την ανήλικη έναντι αμοιβής, στα Σεπόλια.

Το παιδί φέρεται πως έπεσε θύμα βιασμού από τουλάχιστον 10 άνδρες ενώ σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. στο κινητό του δράστη εντοπίστηκαν, μέσω της άρσης τηλεφωνικού απορρήτου πάνω από 200 τηλεφωνικές κλήσεις, από εν δυνάμει πελάτες.

Μέσω ψεύτικων προφίλ που είχε δημιουργήσει ο 53χρονος και «πουλούσε» τη 12χρονη, δημοσιεύοντας πλήθος βίντεο και γυμνές φωτογραφίες του παιδιού, επικοινώνησαν μαζί του πάνω από 200 παιδεραστές, ζητώντας πληροφορίες για να συνευρεθούν μαζί του.

Όπως είπε η ανήλικη στους αστυνομικούς, ο 53χρονος την απειλούσε με ένα όπλο και τη βίαζε μέσα στην επιχείρησή του συστηματικά.

Όταν δεν την χρησιμοποιούσε για την ικανοποίηση των δικών του αρρωστημένων ορέξεων, την εξέδιδε σε άλλους άνδρες.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ανηλίκων προσπάθησαν να «χαρτογραφήσουν» τα σημεία όπου το κορίτσι έπεσε θύμα βιασμού.

Διαβάστε Επίσης  Καιρός: Κορύφωση των υψηλών θερμοκρασιών σήμερα - Έως τους 44 βαθμούς ο υδράργυρος

Το ένα είναι το κατάστημα του 53χρονου, το άλλο ένας χώρος που ακόμα δεν έχει προσδιοριστεί και το τρίτο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με όσα είπε το παιδί στους αστυνομικούς, με τη μεσολάβηση του συλληφθέντα, τη μετέφεραν σε δωμάτια και αυτοκίνητα, όπου τη βίαζαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ουδέποτε το παιδί είχε πάρει χρήματα από αυτούς τους άντρες αλλά αυτά παραδίδονταν στον 53χρονο.

Ο συλληφθείς αρνείται τις σε βάρος του κατηγορίες, ενώ σήμερα Δευτέρα θα οδηγηθεί στις 13.00 στον ανακριτή για να απολογηθεί.

Εκτός από τον 53χρονο, στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται και ένας 42χρονος φίλος του, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος της 12χρονης.

Το κοριτσάκι φαίνεται πως ζούσε αυτόν τον εφιάλτη από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο.

Πώς αποκαλύφτηκε η κακοποίηση του παιδιού

Το τραγικό περιστατικό αποκαλύφθηκε όταν το παιδί είπε στη μητέρα του όλη την αλήθεια για το τι συνέβαινε και εκείνη με τη σειρά της προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές.

Διαβάστε Επίσης  Ο Άη Γιώργης των λεπρών: Ένα αλλιώτικο μικρό εκκλησάκι στη «Σπιναλόγκα» της Μυτιλήνης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μητέρα της 12χρονης εργαζόταν ως καθαρίστρια στο κατάστημα του 53χρονου και κάποιες φορές, για μικρές εργασίες, στο κατάστημα πήγαινε και το 12χρονο παιδί.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 53χρονος αφού κακοποίησε τη 12χρονη, κάλεσε και τον 42χρονο φίλο του στο κατάστημά του, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε σε βάρος του παιδιού.

Αυτά συνέβαιναν, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από τον Απρίλιο μέχρι και τον περασμένο Αύγουστο μέσα στο κατάστημα του 53χρονου, ο οποίος φέρεται με όπλο να απειλούσε το παιδί.

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *