Καιρός: Ηλιοφάνεια και βοριάδες στο Αιγαίο τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει

Καιρός: Ηλιοφάνεια και βοριάδες στο Αιγαίο τη Δευτέρα - Πού θα βρέξειΚαλός θα είναι ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ αναμένονται τοπικές βροχές το βράδυ στο Ιόνιο, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Καιρός: Ηλιοφάνεια και βοριάδες στο Αιγαίο τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει

Ειδικότερα, τη Δευτέρα (10/10) προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που στα δυτικά και βόρεια σταδιακά θα αυξηθούν, με τοπικές βροχές τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 6 έως 22 βαθμούς), 11 έως 26 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 8 έως τους 23 βαθμούς), 15 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 15 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Διαβάστε Επίσης  Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 Μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις αναμένεται στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά σχεδόν μέτριοι 4 Μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.Καιρός: Ηλιοφάνεια και βοριάδες στο Αιγαίο τη Δευτέρα – Πού θα βρέξει

Διαβάστε Επίσης  Σήμερα 17 Σεπτεμβρίου εορτάζουν οι Αγίες Σοφία, Πίστη, Αγάπη και Ελπίδα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *