Σασμός – Έξαλλος ο Άγγελος με την Καλλιόπη: «Είσαι μεγάλη ψεύτρα!»

Σασμός – Έξαλλος ο Άγγελος με την Καλλιόπη: «Είσαι μεγάλη ψεύτρα!»Η στιγμή των μεγάλων αποκαλύψεων πλησιάζει. Ο καυγάς της Καλλιόπης και του Άγγελου είναι αναπόφευκτος, στη σειρά Σασμός. Ο Άγγελος μαθαίνει την πραγματική ιστορία του Μάρκου και της Ανθούλας και αλλάζει στάση απέναντι στους Σταματάκηδες.

Ο παπά Μιχάλης του κάνει μία μεγάλη αναδρομή στο παρελθόν. Του μιλάει για την μητέρα του, την Ανθούλα, μία κοπέλα όμορφη, χαμογελαστή, αισιόδοξη. Μία κοπέλα που ερωτεύτηκε παράφορα τον Μάρκο Βρουλάκη, χωρίς να υπολογίζει την μεγάλη βεντέτα Σταματάκηδων και Βρουλάκηδων για τα χωράφια.

Ο Άγγελος μαθαίνει πως η Καλλιόπη έστειλε την μητέρα του στην κλινική, πως εκείνη τον έδωσε για υιοθεσία, πως εκείνη ευθύνεται για την αυτοκτονία της. Συνειδητοποιεί πως η αγαπημένη του “θεία” είπε ψέματα φρικτά!

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Οι προετοιμασίες, τα προσκλητήρια και το νυφικό

Η οργή του είναι ασυγκράτητη. Μετά τη συζήτηση που θα έχει με τον παπά – Μιχάλη, θα τρέξει να την συναντήσει. Ο διάλογος αυτός θα είναι καταλυτικός, οι σχέσεις τους θα σπάσουν σαν γυαλί και ο Άγγελος θα γεμίσει με μίσος για τους Σταματάκηδες.

Η Καλλιόπη θα πέσει από τα σύννεφα. Δεν είναι σε θέση, όμως, να αντιδράσει. Ο γιος της βρίσκεται στη φυλακή, ο Πετρής στο χώμα και η βεντέτα αυτή δεν έχει τελειωμό. Ο καυγάς της Καλλιόπης και του Άγγελου, στη σειρά Σασμός, θα είναι μαχαιριά στην καρδιά.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Τους ρίχνει υπνωτικό και σπέρνει τον θάνατο

Ο Άγγελος θα την φωνάξει ψεύτρα, θα ξεσπάσει, θα της ανακοινώσει πως δε θέλει να έχει καμία σχέση με την ίδια και τα ξαδέλφια του. Θα σταθεί στο πλευρό των Βρουλάκηδων, με την Μαρίνα, την Αργυρώ και την γιαγιά Ειρήνη να τον αγκαλιάζουν ως μέλος της οικογένειας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *