Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδια 26-27-28-29-30

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδια 26-27-28-29-30Δείτε τι θα συμβεί στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ 26-27-28-29-30

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 26: σοκαρισμένοι με την εγκυμοσύνη της Χρύσας!

Δευτέρα 10/10/22 Επεισόδιο 26ο: Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη είναι σοκαρισμένοι με τα νέα για την εγκυμοσύνη της Χρύσας. Σοκαρισμένος είναι και ο Ηλίας όμως, που επιτέλους άλλαξε η τύχη του, και κάνει όνειρα για μια μεγάλη ζωή.

Ο Σώτος είναι έξαλλος που η Σύλβια του έδωσε να πιει το νερό της πηγής και τον έκανε πειραματόζωο, ενώ ο Πετράν προσπαθεί να μάθει όσο περισσότερα μπορεί για το μισό αβγό που έχει ο μπακάλης μας, για να μην τον κάνει πειραματόζωο ο Εγκέφαλος.

Ο παπάς κοντεύει να πάθει εγκεφαλικό, αφού η μάνα του είναι αποφασισμένη να κάνει τον Πλάτανο ερωτικό προορισμό, ενώ η Βαλέρια είναι αποφασισμένη να πάρει πίσω το αβγό της από τον Ηλία και τον εκβιάζει με πάθος. Πώς θα αντιδράσει η Φιλιώ, όταν της στείλει φωτογραφία με το τρυφερό τετ α τετ τους;

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 27: Γιατί Κανέλλος και Τζώρτζης φέρονται περίεργα;

Τρίτη 11/10/22 Επεισόδιο 27ο: Η Φιλιώ γίνεται έξαλλη με τον Ηλία που φίλησε τη Βαλέρια κι όσο κι αν προσπαθεί ο μπακάλης μας να την πείσει πως τα φαινόμενα απατούν, εκείνη δυσκολεύεται να τον πιστέψει.

Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη φέρονται περίεργα, αφού ξέρουν κι οι δύο το μυστικό για την εγκυμοσύνη της Χρύσας, αλλά κανείς τους δεν το αποκαλύπτει στον άλλον.

Ο παπάς, πάλι, θέλει σώνει και καλά να διώξει τη Βαλέρια από το χωριό και παρακαλεί τη Μάρμω να τον βοηθήσει. Ο Παναγής και η Κατερίνα λένε ψέματα ο ένας στον άλλο, πως δεν έχουν πει την αλήθεια για την εγκυμοσύνη της Χρύσας πουθενά, αλλά ο Τζώρτζης και ο Κανέλλος τούς διαψεύδουν.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 155 - 156 - 157 - 158 - 159, 2ος κύκλος

Την ίδια ώρα, οι προσπάθειες του Ηλία να διαψεύσει τις υποψίες της Βαλέριας πάνε περίπατο και ο μπακάλης μας αναγκάζεται να συμφωνήσει να μοιραστεί τον θησαυρό του μαζί της.

Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο – Επεισόδια 26-27-28-29-30

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 28: Ποιός φιλάει τη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία;

Τετάρτη 12/10/22 Επεισόδιο 28ο: Ένα χειροφίλημα του Σώτου στη Φιλιώ ανάβει φωτιές στον Ηλία και πυροδοτεί νέο γύρο καβγάδων στο ζευγάρι μας. Ο Πετράν είναι απελπισμένος, αφού όλα του τα σχέδια αποτυγχάνουν το ένα μετά το άλλο κι αρχίζει να πιστεύει πως αυτό το χωριό είναι πράγματι καταραμένο.

Ο Κανέλλος και ο Τζώρτζης είναι σε δίλημμα, αν πρέπει να πούνε στη Χρύσα πως ξέρουν για την εγκυμοσύνη της, το ίδιο και η Χρύσα όμως, που ανησυχεί ότι κάτι υποψιάζονται.

Νέος δήμαρχος εκλέγεται στο Φωτεινό και κάτι ετοιμάζει, με τις πλάτες της Ζαφείρως, αλλά το δασονομοζεύγαρο αναλαμβάνει δράση για να τους ξεσκεπάσει.

Η Βαλέρια ρίχνει τον Ηλία στην παγίδα της, και ο μπακάλης μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να πρέπει να διαλέξει ανάμεσα στο αβγό και τη ζωή του… Σε δυσάρεστη θέση βρίσκεται και η Μάρμω όμως, που βλέπει στον κουβά πως κάτι πολύ άσχημο έρχεται στον Πλάτανο.

 

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 29: η Βαλέρια βγάζει λαβράκι!

Πέμπτη 13/10/22 Επεισόδιο 29ο: Ο Ηλίας καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι τούμπα και η Βαλέρια αναγκάζεται να συνεργαστεί μαζί του και να τον βοηθήσει να πουλήσει το αβγό.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 46 έως 50: ποιός θα σταματήσει τον γάμο Βαλέριας-Ηλία;

Η Χρύσα, πάλι, αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια στον Τζώρτζη και στον Κανέλλο, που όμως έχουν μια εντελώς διαφορετική αντίδραση από αυτή που περιμένει.

Η Κατερίνα και ο Παναγής είναι αποφασισμένοι να πολεμήσουν τη Ζαφείρω, ενώ η Μάρμω τούς ζητάει να έχουν όλοι το νου τους, γιατί πιστεύει πως θα έχουν κακά ξεμπερδέματα αν το μαγικό νερό της πηγής συνεχίσει να γίνεται προϊόν εκμετάλλευσης.

Οι Μαργαρίτηδες βγάζουν ένα σωρό λεφτά από την πώληση του μισού Φαμπερζέ, ενώ η Βαλέρια βγάζει λαβράκι, αφού ανακαλύπτει ποιος κρύβεται πίσω απ’ όλα. Θα της βγει σε καλό, άραγε, η γνωριμία με τον Εγκέφαλο ή θα μετανιώσει… πικρά;

Χαιρέτα μου τον Πλάτανο 30: ποιόν προξενεύει η Μάρμω στην κόρη της με το ζόρι;

Παρασκευή 14/10/22 Επεισόδιο 30ο: Οι Μαργαρίτηδες είναι τρισευτυχισμένοι με τα λεφτά που έχουν, επιτέλους, στα χέρια τους, ενώ στον Πλάτανο η Φιλιώ αρχίζει να υποψιάζεται πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο Χαραλάμπης ζητάει για πολλοστή φορά μια ευκαιρία από την Καλλιόπη, που βλέπει ως μόνη λύση τη Σύλβια… σε ρόλο συμβούλου γάμου! Η Αγγέλα ετοιμάζεται για την οντισιόν, παρά τις προειδοποιήσεις του Πετράν ότι δεν πρέπει κανείς τους να μπλέξει σε δουλειά που είναι ανακατεμένος ο Ανδρέου.

Ο Κανέλλος με τον Τζώρτζη θέλουν να βοηθήσουν τη Χρύσα, αλλά καταλήγουν να τρώγονται πάλι μεταξύ τους, την ώρα που η Μάρμω καταλήγει να προξενεύει τον… χριστιανοεφοριακό στην κόρη της με το ζόρι. Ο Παναγής με την Κατερίνα αποφασίζουν να κάνουν συμβούλιο στο χωριό τους ο κόσμος να χαλάσει, ενώ ο Εγκέφαλος αποφασίζει να κάνει τον Σώτο δήμαρχο… Πλατάνου!

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *