Σάκης Αρναούτογλου: Πτώση της θερμοκρασίας και… κρύο από την Τετάρτη

Σάκης Αρναούτογλου: Πτώση της θερμοκρασίας και... κρύο από την ΤετάρτηΝέα πτώση της θερμοκρασίας και καθαρά φθινοπωρινός ο καιρός. Η πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου.

Ψυχρές αέριες μάζες καταφθάνουν στην χώρα μας με κύριο χαρακτηριστικό την πτώση της θερμοκρασίας. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου από το πρωί της Τρίτης αναμένεται συννεφιές στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη, ενώ στα νότια τμήματα της Χαλκιδικής, στις Σποράδες και στην Εύβοια θα έχουμε τοπικές μπόρες και καταιγίδες.Σάκης Αρναούτογλου: Πτώση της θερμοκρασίας και… κρύο από την Τετάρτη

Στην υπόλοιπη χώρα στα δυτικά και τα ανατολικά θα έχουμε ηλιοφάνεια.

Από το μεσημέρι και μετά η αστάθεια στις παραπάνω περιοχές ο καιρός θα ανοίξει και στη βόρεια Ελλάδα θα έχουμε λίγες βροχές. Σύννεφα θα έχουμε επίσης στην ΝΔ Πελοπόννησο.

Το βράδυ θα έχουμε ξαστεριά με αραιές συννεφιές, αλλά στα κεντρικά και ΝΔ της Πελοποννήσου θα έχουμε τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 με 7 μποφόρ και θα πέσει η θερμοκρασία η οποία το μεσημέρι θα φτάσει στα κεντρικά στους 29, στα ΒΔ στους 22, και στο Αιγαίο στους 25.

Διαβάστε Επίσης  ''Εισβολή'' αφρικανικού καύσωνα έως το Σάββατο

Στην Αττική θα έχουμε συννεφιά κατά διαστήματα αυξημένη και από το μεσημέρι και μετά ο καιρός θα φτιάξει. Η θερμοκρασία από 19 έως 25 βαθμούς.

Την Τετάρτη θα έχουμε λίγες τοπικές συννεφιές με κάποιες βροχές στις Σποράδες και την Εύβοια, ενώ η θερμοκρασία πέφτει. Συγκεκριμένα στα κεντρικά αναμένεται να φτάσει στους 23, στα δυτικά στους 25 και στο Αιγαίο στους 23.

Την Πέμπτη θα έχουμε σχεδόν σε ολόκληρη την Ελλάδα θα έχουμε συννεφιά, αλλά στην Κρήτη θα έχουμε αξιόλογες μπόρες. Η θερμοκρασία στους 23 επίσης στα κεντρικά, στους 22 στα νότια, στους 25 στα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου.

Διαβάστε Επίσης  Κόλαφος το πόρισμα για το θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο! Είχε «βίαιο και ασφυκτικό θάνατο»!

Την Παρασκευή δεν αναμένεται τίποτα το ιδιαίτερο εκτός και πάλι από την Κρήτη. Η θερμοκρασία στους 23 ξανά στα κεντρικά, στους 26 στα δυτικά και στους 25 στα ανατολικά.

Το Σάββατο θα έχουμε ξανά αραιά σύννεφα με λιγότερη αστάθεια στην Κρήτη. Η θερμοκρασία στους 27 στα δυτικά, στους 23 στα νότια και στους 24 στα κεντρικά.Σάκης Αρναούτογλου: Πτώση της θερμοκρασίας και… κρύο από την Τετάρτη

Πάντως κατά τον Σάκη Αρναούτογλου το κρύο οφείλεται από την ψυχρή «κατεβασιά» από βόρεια και υπάρχει μια τάση από την επόμενη εβδομάδα να έχουμε μικρή άνοδο της θερμοκρασίας.

Αναλυτικά το δελτίο καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *