Σασμός – Ο Παύλος ορμάει στον Αστέρη: «Μην τολμήσεις κακομοίρη μου»

Σασμός – Ο Παύλος ορμάει στον Αστέρη: «Μην τολμήσεις κακομοίρη μου»Ο Αστέρης εμφανίζεται στο σπίτι των Βρουλάκηδων μετά την κηδεία του Άγγελου και ο Παύλος, όπως θα δούμε και απόψε στην σειρά Σασμός, θα του επιτεθεί λέγοντάς του πως αν ξανά πατήσει τα πόδι του εδώ θα γίνει μεγάλο κακό. Πως αντιδρά ο Αστέρης ακούγοντάς τον;

Τι θα δούμε απόψε 4/10 στον Σασμό;

Η μέρα της κηδείας του Άγγελου φέρνει πόνο κι αναστάτωση στο χωριό, καθώς το νέο για τον γυρισμό του Παύλου απλώνεται από στόμα σε στόμα. Η πίεση της εισαγγελέως, Αιμιλίας Ξενάκη οδηγεί την Καλλιόπη σε αποκαλύψεις, ενώ η μεγαλύτερη ανατροπή είναι η ίδια η ταυτότητά της γυναίκας που καλείται να ασκήσει δίωξη στην Καλλιόπη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η υγεία του Αλέξη χειροτερεύει στη δεύτερη σεζόν

Στο μεταξύ ο Μαθιός επιβεβαιώνει στη Στέλλα την αλήθεια για το νεφρό του Αστέρη, ενώ εκείνος οδηγημένος από τύψεις για τη μάνα του φτάνει στο σπίτι της Μαρίνας και έρχεται αντιμέτωπος με τον Σταύρο και τον Παύλο. Καθώς ο Άγγελος βυθίζεται στο χώμα, ο Παύλος ορκίζεται εκδίκηση, αφού πρώτα είχε μια τεράστια σύγκρουση με τον Αστέρη Σταματάκη, στην σειρά Σασμός. Η συνέχεια επί της οθόνης μας…Σασμός – Ο Παύλος ορμάει στον Αστέρη: «Μην τολμήσεις κακομοίρη μου»

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Καρέ καρέ το τέλος του Α’ κύκλου

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *