Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συχνάζει στο μοναστήρι – Έξαλλος ο Θέμης

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συχνάζει στο μοναστήρι – Έξαλλος ο ΘέμηςΠατέρας και γιος θα συγκρουστούν ανεπανόρθωτα. Ο Πέτρος, μετά τη γνωριμία του με την Ελισάβετ, αποφασίζει να αλλάξει ζωή και να πάει κόντρα στον πατέρα του τον Θέμη, στη σειρά Μαύρο Ρόδο. Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συχνάζει στο μοναστήρι – Έξαλλος ο Θέμης

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από τον έρωτά του για τη νεαρή αυτή κοπέλα, που του έκλεψε την καρδιά. Ο Πέτρος ήταν πάντα ένα αγόρι που ζούσε εις βάρος των άλλων, ήταν εγωιστής, γόης και έκανε πάντοτε ό,τι ήθελε.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Ιάσωνας ψάχνει τον φονιά του Μάρκου

Μόλις γνωρίσει την Ελισάβετ, όλα θα αλλάξουν. Θα λείπει διαρκώς από την Πάτρα, βάζοντας στον πάγο τις υποχρεώσεις του. Θα ξεκινήσει να αδιαφορεί για τον πατέρα του και για τις οικογενειακές επιχειρήσεις.

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συχνάζει στο μοναστήρι – Έξαλλος ο Θέμης

Η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου, όταν ξεκινήσει τις τακτικές επισκέψεις στο μοναστήρι. Ο Πέτρος θα επισκέπτεται την μόνη, για να βλέπει την αγαπημένη του. Μόλις ο Θέμης το μάθει, θα ορμήσει στον γιο του, με αποτέλεσμα ο Πέτρος να αλλάζει στάση απέναντί του, στη σειρά Μαύρο Ρόδο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα Spoiler: Η Θεοφανώ είναι αδερφή του…

Ποιες θα είναι οι συνέπειες αυτού του καυγά; Θα καταφέρει η Ελισάβετ να γαληνεύσει την καρδιά του νεαρού; Ο Θέμης, πάντως, δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος συχνάζει στο μοναστήρι – Έξαλλος ο Θέμης

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *