Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης αποσπά χρήματα από Αρετή και Αναστασία

Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης αποσπά χρήματα από Αρετή και ΑναστασίαΟ Θανάσης ξεφεύγει, και παίζει σε διπλό ταμπλό τόσο με την Αναστασία, όσο και με την Αρετή, στην γη της ελιάς. Ο αδίστακτος χαρακτήρας του έχει καταφέρει να πείσει και τις δύο γυναίκες πως είναι ερωτευμένος μαζί τους, για να τους αποσπά χρήματα.Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης αποσπά χρήματα από Αρετή και Αναστασία

Ο Θανάσης εκμεταλλεύεται την αθωότητα της Αρετής και την ανάγκη της να αγαπηθεί. Όσο εκείνη εστιάζει στο πως θα χωρίσει τον Φίλιππο και την Βασιλική, τόσο ο Θανάσης την παρασέρνει στον βάλτο του.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις χθες: Αυτή δολοφόνησε τον Νώντα!

Την ίδια στιγμή, υπόσχεται στην Αναστασία πως θα ζήσουν παρέα έναν μεγάλο έρωτα και πως δε θα είναι ξανά ο παλιός Θανάσης. Εκείνη, όσο κι αν το αρνείται, βλέπει στα μάτια του την ψεύτικη αυτή φλόγα και λυγίζει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης αποσπά χρήματα από Αρετή και Αναστασία
Μία μέρα συναντιούνται στα χωράφια των Βρεττάκων. Εκεί, ο Θανάσης ζητά από την Ασπασία να κάνουν έρωτα, για να θυμηθούν τον παλιό καλό καιρό, στην γη της ελιάς. Η Αναστασία, γεμάτη ντροπή, προσπαθεί να τον απομακρύνει, όμως είναι μάταιο..Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης αποσπά χρήματα από Αρετή και Αναστασία

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο Spoiler: Παιδί βιασμού η Όλγα;

Το πάθος τους φουντώνει. Οι δύο γυναίκες αγνοούν το γεγονός πως ο Θανάσης είναι ένας άνθρωπος επικίνδυνος που έχει ως μοναδικό του στόχο το κέρδος. Η κατάσταση σύντομα θα βγει εκτός ελέγχου..

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *