Κόκκινο Ποτάμι: Σήμερα το συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο της σειράς

Κόκκινο Ποτάμι: Σήμερα το συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο της σειράςΓια δεύτερη χρονιά το «Κόκκινο Ποτάμι» επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Απόψε η πρεμιέρα στις 21.00 στο Open.

Η σειρά «Κόκκινο Ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη κάνει  Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 στο OPEN, με ένα συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο.

Αναλυτικότερα, η ιστορία συνεχίζεται, οι μνήμες μένουν ζωντανές και οι ξεριζωμένοι ήρωες ακολουθούν νέους δρόμους. Στο πρώτο επεισόδιο πιάνουμε το νήμα ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε. Η Ιφιγένεια και ο Μίλτος χωρίζονται για ακόμα μια φορά την ώρα που ο Κεμάλ εκφωνεί τον διχαστικό του λόγο. 19 Μαϊου του 1919.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Το Ανώνυμο Τηλεφώνημα Και Ο Εκβιασμός

Κόκκινο Ποτάμι: Σήμερα το συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο της σειράς

Η Ιφιγένεια(Αναστασία Παντούση) αναγκάζεται να κατέβει από το πλοίο στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης γιατί το μωρό της είναι άρρωστο. Στο νοσοκομείο γνωρίζει το μαχητικό γιατρό Δημοσθένη Μαντά (Όμηρος Πουλάκης), που φροντίζει το παιδί.

Κόκκινο Ποτάμι: Σήμερα το συγκλονιστικό πρώτο επεισόδιο της σειράς

Η Ανθή(Άννα Μάγκου), που έρχεται με άλλους Πόντιους πρόσφυγες, δεν πηγαίνει στο Καραμπουρνάκι, για να φροντίσει τον πατέρα της, που πρέπει να κάνει εγχείρηση. Ο Νικολαΐδης (Κωνσταντίνος Καζάκος) σώζεται από έναν Τούρκο χωρικό. Η Ιφιγένεια εκτός από την Ανθή, θα συνδεθεί με την Εσμέ (Μαριάννα Κιμούλη), μια Μουσουλμάνα της Θεσσαλονίκης, που θα της σταθεί πολύ.

Διαβάστε Επίσης  Μόλις Χθες: Η Μαρία Αρνείται Να Καταγγείλει Τη Δάφνη

πηγή

Αφήστε μια απάντηση