Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα κάνει μάγια στον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα κάνει μάγια στον ΔημοσθένηΗ χαρτορίχτρα, η Χρυσούλα φέρνει νέες ανατροπές στη «Γη της Ελιάς» καθώς αναλαμβάνει να «κάνει αρνάκι» με τα μαγικά της φίλτρα τον Δημοσθένη.Η Γη της Ελιάς: Η Χρυσούλα κάνει μάγια στον Δημοσθένη

Όσο περνάει ο καιρός η ζωή της Ασπασίας στο πλάι στου Δημοσθένη γίνεται σωστό μαρτύριο. Ο Δημοσθένης έχει σκληρύνει τη στάση του απέναντι στην σύζυγο του από τη στιγμή που την είδε να παραβιάζει το χρηματοκιβώτιο του.

Η Ασπασία τον τρέμει και προσπαθεί να «πηγαίνει με τα νερά του». Αποφεύγει τις αντιπαραθέσεις και προσπαθεί να του κάνει όλα τα χατίρια. Όμως κάποια στιγμή δεν θα αντέξει άλλο καθώς ο Δημοσθένης μόνο ευχαριστημένος δεν δείχνει. Συνεχώς την προσβάλει και της δείχνει εμφανώς την απέχθεια του.

Διαβάστε Επίσης  Χαιρέτα μου τον Πλάτανο: Επεισόδια 155 - 156 - 157 - 158 - 159, 2ος κύκλος

Η Ασπασία λοιπόν μη έχοντας άλλη λύση θα επιδιώξει συνάντηση με τη Χρυσούλα από την οποία και θα ζητήσει βοήθεια. Η τελευταία βλέποντας ότι η υπόθεση μαγεία έχει καλά λεφτά υπόσχεται στην Ασπασία ότι με τα μαγικά που θα κάνει ο Δημοσθένης θα γίνει άλλος άνθρωπος. Η Ασπασία χαίρεται με όσα της λέει η Χρυσούλα και την παρακαλεί να προχωρήσει γρήγορα τα μαγικά της κόλπα γιατί δεν αντέχει άλλο την κακή συμπεριφορά του Δημοσθένη.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Η Χρυσούλα τρίβει τα χέρια της από χαρά αφού βλέπει ένα νέο θύμα μπροστά της μετά την Αρετή. Καταλαβαίνει ότι η γυναίκα που είναι μπροστά της, η Ασπασία δηλαδή, είναι πολύ ευάλωτη και μπορεί κάλλιστα να της αποσπάσει όσα χρήματα θέλει.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια η Χρυσούλα θα σκαρφιστεί με το μυαλό της διάφορα και θα ζητήσει από την Ασπασία να τα εφαρμόσει προκειμένου να πετύχει ο στόχος τους. Η Ασπασία εκτελεί με ευλάβεια όσα της λέει η Χρυσούλα και περιμένει να δει με αγωνία τα αποτελέσματα.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *