Γλυκάνισος: Ο Στρατής λίγο πριν τον γκρεμό ενώ η Ραζάν απειλείται

Γλυκάνισος: Ο Στρατής λίγο πριν τον γκρεμό ενώ η Ραζάν απειλείταιΑπροσδόκητες εξελίξεις έρχονται σήμερα 1/10 στο διπλό επεισόδιο της σειράς «Γλυκάνισος» και τα κεντρικά πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν και απόψε είναι ο Στρατής που θα φτάσει λίγο πριν τον γκρεμό, αλλά και η Ραζάν η οποία απειλείται από ένα οπλισμένο χέρι.

Σοκ για τον Νικήτα με το πτώμα που βλέπει μπροστά του

 

Σοκαρισμένος ο Νικήτας, αντικρίζει ότι αυτό που ψαρεύει είναι ένα… πτώμα. Στο αρχοντικό Δεμίρη εντωμεταξύ, ο Στρατής μιλάει με την Ερμιόνη για το «ραβασάκι» και επιμένει ότι ήταν απλά ευχαριστήριο. Κι ενώ ο Άγγελος και η Μαργαρίτα βρίσκονται στο τμήμα για αναγνώριση του νεκρού, το διαβατήριο που βρέθηκε πάνω στον νεκρό, αποδεικνύεται ότι είναι του πρόσφυγα Αμπντούλ. Τίποτα δεν σταματάει τον Μενέλαο, που επισκέπτεται αποφασισμένος τον Φίλιππο και του δείχνει τις φωτογραφίες του Έκτορα που είναι με άλλη γυναίκα. Και όσο συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ευστρατίου καλεί τον Θανάση για κατ’ ιδίαν συζήτηση και του λέει ότι αν ξαναπάει για έρευνες, παρακούοντας τις εντολές του, θα τον μεταθέσει στην τροχαία. Παράλληλα, ο Στρατής περιμένει μάταια τη Ραζάν, ενώ κάποιοι είναι αποφασισμένοι να κλείσουν τα στόματα των δολοφόνων του Αμπντούλ, μαχαιρώνοντάς τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καρφώνει τον Δημοσθένη – Κόλαση στη Μάνη

Γλυκάνισος: Ο Στρατής λίγο πριν τον γκρεμό ενώ η Ραζάν απειλείται

Ένα οπλισμένο χέρι στρέφεται στη Ραζάν

 

Βουρκωμένη η Ραζάν στη σειρά «Γλυκάνισος» επιστρέφει στο κατάλυμα και της λέει ότι ήταν με τον Στρατή και ότι παρά τα αισθήματά της του ζήτησε να μην την ενοχλήσει ξανά. Εντωμεταξύ μέσα στο θολό και βροχερό νυχτερινό τοπίο, το αυτοκίνητο του Στρατή βρίσκεται λίγο πριν τον γκρεμό. Και ενώ η Ραζάν χτενίζει τα μαλλιά της στο κατάλυμα, ένα χέρι, που κρατάει περίστροφο, σηκώνεται να την πυροβολήσει. Παράλληλα, η Αλίκη λέει στον Ραφαήλ, ότι τον περίμενε το προηγούμενο βράδυ και εκείνος αρχίζει να δικαιολογείται. Υποπτεύεται ότι η Αλίκη έχει κάποιο «δεσμό» στην Αθήνα. Ενώ στην Ταβέρνα της Χρυσάνθης, ο Μπίλι συνεχίζει να παρενοχλεί χυδαία τη Ραζάν και η Χρυσάνθη αποφασίζει να την απολύσει. Ο Χάρης όμως, θα πάει στο αστυνομικό τμήμα να καταγγείλει την παρενόχληση. Τι θα κάνει ο Στρατής μόλις μάθει για την παρενόχληση του Μπίλι προς τη Ραζάν;

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος χάνει τα πάντα και μπαίνει φυλακή

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *