Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατοΜόλις η Μαργέτα μαθαίνει πως ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα δεν είναι αδέλφια, αλλά εραστές, κάνει τα πάντα για να τους χωρίσει! Έτσι, ο Μάρκος οδηγείται στη φυλακή κι εκείνη συνεχίζει να κρατά την Αλεξάνδρα στη δούλεψή της, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”.Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο

Για να πετύχει το σατανικό της σχέδιο, η Μαργέτα κάνει τα πάντα για να μάθει πληροφορίες για το ζευγάρι. Πληρώνει τον επιστάτη, με σκοπό να πάει εκείνος στην Αθήνα και να ρωτήσει πληροφορίες για τον Μάρκο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ανατροπή με το τέλος Ασπασίας – Δημοσθένη

Μόλις ο Στρατής μαθαίνει πως τον αναζητούν για φόνο, τρέχει στην αφεντικίνα του και της λέει τα χαρμόσυνα -γι’ αυτόν- νέα. Τότε η Μαργέτα τον καταδίδει στις αρχές, με σκοπό να κρατήσει την Αλεξάνδρα κοντά της..

Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο

Το ύπουλο σχέδιο

Στόχος της αρχόντισσας είναι να παντρέψει τον γιο της με την όμορφη Αλεξάνδρα και να φέρουν στον κόσμο απογόνους. Μόνο έτσι η περιουσία της δε θα περάσει στα χέρια της ανιψιάς της, της Ελπίδας.

Ο καημένος ο Μάρκος μπαίνει στη φυλακή και η Αλεξάνδρα καταρρέει, στη σειρά “Έρωτας Φυγάς”. Μάλιστα, ο καλός της καταδικάζεται σε θάνατο εξαιτίας της πράξης του.. Η Αλεξάνδρα, τότε, ζητάει από την Μαργέτα να μεσολαβήσει για να τον σώσει.

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια επόμενα επεισόδια : 49 , 50 , 51 , 52 , 53

Εκείνη της απαντά πως για να πέσει ο αγαπημένος της στα “μαλακά”, θα πρέπει να παντρευτεί τον γιο της, τον Ιάσονα! Όσο κι αν η Αλεξάνδρα αρνείται να το κάνει, στη συνέχεια λέει το μεγάλο ναι και παντρεύεται τον άντρα που δεν αγαπά, με σκοπό να σώσει τον μεγάλο της έρωτα.Έρωτας Φυγάς: Ο Μάρκος συλλαμβάνεται και καταδικάζεται σε θάνατο

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *