Μάσκα προσώπου: Πώς θα πετύχουμε ορατή βελτίωση από την πρώτη εφαρμογή

Μάσκα προσώπουΩφελούμαστε στον μέγιστο βαθμό από τη μάσκα προσώπου και βλέπουμε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της, με τα παρακάτω tips.Μάσκα προσώπου: Πώς θα πετύχουμε ορατή βελτίωση από την πρώτη εφαρμογή

Υφασμάτινες εμποτισμένες με δραστικά υλικά, παχύρρευστες ή κρεμώδεις συνθέσεις που περιέχουν ενισχυμένα κοκτέιλ από ευεργετικά συστατικά τα οποία βελτιώνουν ορατά την όψη μας μέσα σε μόλις λίγα λεπτά. Η μάσκα προσώπου αποτελεί ένα χαλαρωτικό και απολαυστικό κομμάτι της beauty ρουτίνας μας που δρα εντατικά στην επιδερμίδα. Ωστόσο είτε χρησιμοποιούμε μία είτε κάνουμε binge masking υπάρχουν ορισμένα μυστικά για την καλύτερη δυνατή απόδοσή της. Ποια είναι αυτά;

# Η μάσκα πρέπει να εφαρμόζεται πάντα σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα, προκειμένου να απορροφήσει τα ωφέλιμα συστατικά της.

 

#Χρησιμοποιούμε ένα face roller ή gua sha
Ο συνδυασμός μιας αντιγηραντικής υφασμάτινης μάσκας με ένα jade roller ή gua sha από ημιπολύτιμο λίθο είναι ιδανικός. Αφενός αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος και αφετέρου επιτρέπει τη μεγαλύτερη διείσδυση των θρεπτικών ουσιών από το δέρμα.

Διαβάστε Επίσης  Η Alicia Vikander στο κόκκινο χαλί με την αγαπημένη τάση της σεζόν!

Τι κάνουμε: Αφού έχουμε τοποθετήσει τη μάσκα, παράλληλα χρησιμοποιούμε το beauty εργαλείο και κάνουμε μασάζ ασκώντας μεσαία πίεση. Στα σημεία που επιθυμούμε περισσότερη σφριγηλότητα, όπως το περίγραμμα του προσώπου ασκούμε περισσότερη πίεση.

 

#Κάνουμε microneedling
Για να διευκολύνουμε την εισχώρηση των συστατικών της υφασμάτινης μάσκας ακόμα περισσότερο, μπορούμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε microneedling. Η διαδικασία πραγματοποιείται με ένα roller το οποίο αποτελείται από μικρές βελόνες, μήκους από 0,2 εκ μέχρι 1 εκ. Καθώς το περνάμε πάνω από το δέρμα, δημιουργεί μικροσκοπικές οπές που βοηθούν τα συστατικά της μάσκας να εισχωρήσουν βαθύτερα στην επιδερμίδα.

Διαβάστε Επίσης  Τα καλύτερα απολεπιστικά βρίσκονται στην κουζίνα σας

Τι κάνουμε: Εφαρμόζουμε τη μάσκα στο πρόσωπο και από πάνω περνάμε το roller. Μία άλλη πρόταση είναι να κάνουμε πρώτα microneedling και στη συνέχεια να βάλουμε τη μάσκα.

Εxtra tip:

Αν χρησιμοποιούμε μία υφασμάτινη μάσκα, κάνουμε το εξής. Αφού τη βγάλουμε από τη συσκευασία της θα διαπιστώσουμε ότι μέσα έχει μείνει ποσότητα σύνθεσης από την οποία είναι εμποτισμένη. Το πολύτιμο αυτό υλικό μπορούμε να το εφαρμόσουμε στην επιδερμίδα, αφού απομακρύνουμε την υφασμάτινη μάσκα.Μάσκα προσώπου: Πώς θα πετύχουμε ορατή βελτίωση από την πρώτη εφαρμογή

#Μετά τη μάσκα

Απλώνουμε την ενυδατική μας κρέμα η οποία εκτός από την απαραίτητη υγρασία, θα σφραγίσει τα συστατικά της μάσκας στο εσωτερικό της επιδερμίδας.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *