Μάγισσα: «Μια σκληρή σειρά για μια σκληρή και σκοτεινή εποχή»

Μάγισσα: «Μια σκληρή σειρά για μια σκληρή και σκοτεινή εποχή»

Μία νέα και πολύ διαφορετική σειρά έρχεται το 2023, για να μας καθηλώσει. Η “Μάγισσα”, η ιστορία της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη ζωντανεύει στην μικρή οθόνη και μας ταξιδεύει σε μια εποχή διαφορετική, σκοτεινή, σκληρή…Μάγισσα: «Μια σκληρή σειρά για μια σκληρή και σκοτεινή εποχή»

 

Η ιστορία μας τοποθετείται στο 1818, την περίοδο που οι Έλληνες ετοιμάζονται για την μεγάλη επανάσταση. Δύο οικογένειες στη Μάνη βρίσκονται αντιμέτωπες, λόγω μιας τεράστιας βεντέτας.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Άγνωστη γυναικεία φωνή: «Ακόμα να παραδοθείς;»

Προκειμένου να ενωθούν, για χάρη του μεγάλου αγώνα που ετοιμάζεται στη χώρα, συνάπτουν έναν γάμο μεταξύ των παιδιών τους. Από αυτόν τον γάμο γεννιέται ένα μικρό αγοράκι, το οποίο και χάνεται ξαφνικά, λίγους μήνες μετά τη γέννησή του.

Η υπηρέτρια της μίας οικογένειας, την οποία θα υποδυθεί η Έλλη Τρίγγου, βλέπει σαν όραμα πως το παιδί βρίσκεται στο ποτάμι. Ενημερώνει την οικογένεια και όλοι τρέχουν στο μέρος που είδε στα μάτια της η υπηρέτρια. Ξάφνου, μέσα στο ποτάμι, εντοπίζουν το μωρό νεκρό…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς : Ο Ιάκωβος επεμβαίνει και σώζει το γάμο της Ιουλίας

Μία σειρά, μακριά από το σήμερα

Είναι γεγονός πως οι Άγριες Μέλισσες έθιξαν με έξυπνο τρόπο φαινόμενα της σύγχρονης καθημερινότητας. Ο Λευτέρης Χαρίτος μίλησε στον Χρήστο Ιερείδη στο site “Το Ποντίκι”, για τη σειρά “Μάγισσα”, αλλά και για τα ζητήματα που αναμένεται να αγγίξει, μέσω της ιστορίας της.Μάγισσα: «Μια σκληρή σειρά για μια σκληρή και σκοτεινή εποχή»

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *