Η Γη της Ελιάς: Μια εγκυμοσύνη κι ένας ξαφνικός θάνατος

Η Γη της Ελιάς: Μια εγκυμοσύνη κι ένας ξαφνικός θάνατοςΟ νέος κύκλος στη σειρά «Η Γη της Ελιάς» έρχεται με περισσότερες ανατροπές καθώς μια εγκυμοσύνη στη ζωή της Μαρίνας, αλλά κι ένας ξαφνικός θάνατος θα φέρουν τα πάνω κάτω και θα αλλάξουν τις ισορροπίες.Η Γη της Ελιάς: Μια εγκυμοσύνη κι ένας ξαφνικός θάνατος

Οι ισορροπίες αλλάζουν στη Γη της Ελιάς

Η Μαρίνα προχωρά σε γάμο με τον Μάνο, ενώ η μικρή Αγγελική φεύγει από το ίδρυμα και ζει μαζί τους. Όμως οι ισορροπίες αλλάζουν για την μικρή, που ακόμα δεν έχει προλάβει να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και τη νέα της οικογένεια, όταν η Μαρίνα μένει έγκυος.

Η Γη της Ελιάς: Μια εγκυμοσύνη κι ένας ξαφνικός θάνατος

Ο Ισίδωρος ευτυχισμένος για τον ερχομό του μωρού διαβεβαιώνει την Μαρίνα στη Γη της Ελιάς πως θα είναι δίπλα της και θα την υποστηρίξει με κάθε τρόπο, ενώ η ίδια είναι φοβισμένη για τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η εγκυμοσύνη στη νέα της οικογένεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Καλλιόπη έξαλλη μπουκάρει στο σπίτι των Βρουλάκηδων

Η κατάσταση της Μαρίας συνεχώς επιδεινώνεται

Εντωμεταξύ η Μαρία καταρρακωμένη από την φυλάκιση της Αθήνας βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση με αποτέλεσμα όλοι να φοβούνται για τον θάνατό της.

Όσο και αν η Αθηνά προσπαθεί να πείσει την μητέρα της ότι όλα είναι καλά, ο πόνος της Μαρίας είναι μεγάλος και οι σκέψεις της είναι συνέχεια γύρω από την κόρη της και τι θα μπορούσε να της συμβεί στη φυλακή. Δεν έχει διάθεση για τίποτα, δεν κοιτάει την υγεία της και έτσι η κατάσταση της συνεχώς επιδεινώνεται, παρόλο που η Μαργαρίτα προσπαθεί να είναι δίπλα της και να την κάνει να σταθεί στα πόδια της.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή του ρίχνει υπνωτικά και τον αποπλανεί

Η Αθήνα αν και προσπαθεί να δείχνει ότι όλα είναι υπό έλεγχο, σιγά σιγά καταρρέει και τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα όταν στο κελί μαζί της θα βρεθεί η Βαγγελιώ, μια γυναίκα που δεν είναι αυτή που δείχνει.Η Γη της Ελιάς: Μια εγκυμοσύνη κι ένας ξαφνικός θάνατος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *