Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά

Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά

Το πρώτο τρέιλερ της νέας σεζόν της σειράς “Σασμός” κατάφερε να μας κόψει την ανάσα. Όλοι οι νέοι πρωταγωνιστές έκαναν την εμφάνισή τους, δείχνοντας πως η πολυπόθητη συμφιλίωση αργεί να φανεί…Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά

Το τρέιλερ του β’ κύκλου της σειράς Σασμός κυκλοφόρησε

Ο Αστέρης και η Αργυρώ έγιναν ξανά ένα, παρόλο που οι οικογένειες βρίσκονται στα μαχαίρια. Όσο κι αν η Αργυρώ τους κατηγορεί για τον θάνατο του Άγγελου, δε μπορεί να κρατηθεί μακριά του. Έτσι, λυγίζει στην αγκαλιά του δακρυσμένη, δείχνοντας πόσο πολύ τον αγαπάει..Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής δεν πραγματοποιείται. Η Βασιλική τρέχει στο κελί να τον συναντήσει, διαλυμένη. Ο θάνατος του Άγγελου έχει αλλάξει τα δεδομένα στο χωριό. Κανείς δε μπορεί να είναι ήσυχος πλέον.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Φουντώνει το πάθος ανάμεσα σε Μαργέτα και Παράσχο;

Η σκηνή με την Καλλιόπη φυλακισμένη, κόβει την ανάσα. Η ίδια ομολογεί πως εκείνη σκότωσε τον Άγγελο και μπαίνει στη φυλακή, πληρώνοντας τα λάθη της ένα προς ένα.

Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν ο Παύλος εμφανίζεται για πρώτη φορά στην γιαγιά Ειρήνη. Εκείνη τον αγκαλιάζει σφιχτά και ευχαριστεί τον Θεό που ζει.. Εκτός από τον Παύλο, την εμφάνισή του κάνει και ο νέος αστυνομικός, πλάι στην Θοδώρα.

Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικάΟι πρωταγωνιστές έρχονται αντιμέτωποι με τις εξελίξεις αλλά και τα συναισθήματά τους. Μία επιστροφή θέτει νέα δεδομένα και γκρεμίζει τις όποιες σταθερές. «Νεκρός» «ξεβράζεται» από τη θάλασσα και ζητά εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς επόμενα επεισόδια: 60-61-62-63-64 από 12/12 ως 16/12

Εισαγγελέας, που είχε στο παρελθόν σχέση με μέλος της οικογένειας Βρουλάκη, κρατάει στα χέρια του την τύχη του Μαθιού Σταματάκη.

Φίλος του «νεκρού», μετά την αποφυλάκισή του για λαθρεμπόριο, ανοίγει μπαρ στο Ρέθυμνο. Ένας γάμος έμεινε «μετέωρος», ένας «ένοχος» αναζητείται, ο ήχος από το κλειδί που στριφογυρίζει στην φυλακή, φέρνει νέες εκπλήξεις.Σασμός: Το πρώτο τρέιλερ γεμάτο ερωτισμό και φονικά

Πώς θα είναι η καινούργια μέρα; Το τρέιλερ της σειράς Σασμός τα είχε όλα.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *