Σπιτική μάσκα προσώπου με κακάο και μέλι κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών

Σπιτική μάσκα προσώπου με κακάο και μέλι κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμώνΘέλεις να επιβραδύνεις τη γήρανση, τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές; Η παρακάτω μάσκα με κακάο είναι ιδανική.

Το κακάο βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας. Συγκεκριμένα, το βούτυρο του κακάο, το οποίο περιέχει πολύτιμα ωμέγα 6 λιπαρά οξέα, είναι αποτελεσματικό καθώς βοηθά στην εξισορρόπηση της υγρασίας του δέρματος, μειώνοντας ταυτόχρονα την απώλεια νερού.

Προστατεύει το δέρμα μας από τις αρνητικές επιπτώσεις της υπερέκθεσης στον ήλιο. Οι επιβλαβείς ακτίνες UV επιταχύνουν τη γήρανση, τις ρυτίδες και τις ηλιακές κηλίδες.

Διαβάστε Επίσης  Πώς να χρησιμοποιήσετε τα ασπράδια των αβγών για υπέροχη επιδερμίδα!

Παράλληλα προσφέρει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Το κακάο καταπραΰνει την ερυθρότητα και τις κηλίδες βελτιώνοντας την ποιότητα της επιδερμίδα του δέρματος.

Σπιτική μάσκα προσώπου με κακάο και μέλι κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών

Συστατικά:

3 κουταλιές της σούπας βιολογικό κακάο σε σκόνη
2 κουταλάκια του γλυκού μέλι
2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
2 κουταλιές της σούπας νιφάδες βρώμης

Οδηγίες:

Πρώτα, καθάρισε το πρόσωπό σου καλά. Στη συνέχεια, ανακάτεψε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα μπολ και άπλωσε τη μάσκα στο πρόσωπο και το λαιμό σου για περίπου 20 λεπτά. Όταν περάσει ο χρόνος, αφαίρεσε απαλά με ζεστό νερό και χρησιμοποιήσε την καθημερινή ενυδατική κρέμα προσώπου.

Διαβάστε Επίσης  Πώς να ανανεώσετε το μακιγιάζ σας σε 1 λεπτό

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *