Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής να χωρίσει Βασιλική – Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής να χωρίσει Βασιλική – ΦίλιπποΟι εντάσεις κι οι ανατροπές συνεχίζονται τη νέα σεζόν στη δραματική σειρά του MEGA. Στο επίκεντρο θα βρεθεί για ακόμη μια φορά η Αρετή, η οποία θα εφαρμόσει ένα σατανικό σχέδιο για να χωρίσει τη Βασιλική και τον Φίλιππο στη «γη της ελιάς».Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής να χωρίσει Βασιλική – Φίλιππο

Μετά τον γάμο του ζεύγους, η Αρετή βράζει από θυμό και μίσος. Έτσι, έχει βάλει στόχο να τους χωρίσει, αφού δε θέλει ούτε στα μάτια της να βλέπει τον Φίλιππο. Της έχει γίνει έμμονη ιδέα και θα αναλάβει δράση με ένα διαβολικό σχέδιο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

Σύμφωνα με το TiVi και την Μαρία Μεταξητινού, η Αρετή σχεδιάσει να “ρίξει” μία άλλη γυναίκα δίπλα στον Φίλιππο, ούτως ώστε η Βασιλική να τον πιάσει στα πράσα. Η Αρετή γνωρίζει ότι η κόρη της δε θα συγχωρήσει ούτε ανεχτεί αυτήν τη συμπεριφορά κι έτσι θα τον διώξει κακήν κακώς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Σταυρός έρχεται αντιμέτωπος με την αλήθεια και καταρρέει

Αυτό το σχέδιο εκμυστηρεύεται στην Ασπασία, αφού είναι η μοναδική που εμπιστεύεται πλήρως. Εκείνη έχει τις αμφιβολίες της, αλλά η Αρετή την καθησυχάζει. Οι ισορροπίες, όμως, δε θα αργήσουν να αλλάξουν κι άλλη μία καταστροφή θα έρθει για τη γυναίκα.

Έξω φρενών η Βασιλική με τη μητέρα της

Το σχέδιο της Αρετής θα ναυαγήσει, αφού η Βασιλική μαθαίνει τι σχεδίαζε η μητέρα της για εκείνη και τον Φίλιππο, στη «γη της ελιάς». Έτσι, ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα σε μάνα και κόρη. Η Βασιλική θα το πει σε όλους προκειμένου να κάνει ρεζίλι την Αρετή στη Μάνη.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ομολογία σοκ: «Εγώ σκότωσα τον Στεφανή Σταματάκη»

Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής να χωρίσει Βασιλική – Φίλιππο

Τότε, θα το μάθει και ο Δημοσθένης, ο οποίος γίνεται έξω φρενών όχι μόνο με την Αρετή, αλλά και την Ασπασία. Ένας μεγάλος καβγάς έρχεται ανάμεσα στους δύο. Ο Δημοσθένης με βίαιο τρόπο θα ξεσπάσει στην Ασπασία και θα της απαγορεύσει τα πάρε δώσε με την πρώην σύζυγο του ξαδέρφου του.Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αρετής να χωρίσει Βασιλική – Φίλιππο

Η συνέχεια της σειράς έρχεται από Σεπτέμβρη για να καθηλώσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση