Βάλε τέλος στο τοπικό πάχος με αυτές τις 5 τροφές!

 

Βάλε τέλος στο τοπικό πάχος με αυτές τις 5 τροφές!

Βάλε τέλος στο τοπικό πάχος με αυτές τις 5 τροφές!

 

Το τοπικό πάχος στην κοιλιά και τους μηρούς είναι από τα “προβλήματα” που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες γυναίκες και ενώ δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αποκλειστικά αλλάζοντας τη διατροφή μας, είναι ίσως ο πιο εύκολος τρόπος για να χάσουμε μερικούς πόντους.

Το ιδανικό θα ήταν να γυμναζόμασταν παράλληλα, αλλά επειδή-ας μην κοροϊδευόμαστε- αποκλείεται να το κάνουμε, θα φροντίσουμε τουλάχιστον να προσθέσουμε στη διατροφή μας μερικές θαυματουργές, αλλά και πεντανόστιμες τροφές που θα μας βοηθήσουν να αισθανθούμε έτοιμες για την παραλία!

Πιάσε χαρτί και μολύβι…

 

Βάλε τέλος στο τοπικό πάχος με αυτές τις 5 τροφές!

 

1. Πράσινο τσάι

Κάτι ξέρουν οι Ασιάτισες που πίνουν από το πρωί μέχρι το βράδυ πράσινο τσάι!

Και αυτό γιατί κάνει θαύματα για την απώλεια του τοπικού πάχους, χάρη στις κατεχίνες, δηλαδή στα ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, που περιέχει, τα οποία επιταχύνουν το μεταβολισμό και ενισχύουν την καύση λίπους.

Διαβάστε Επίσης  Δίαιτα ή χάπια αδυνατίσματος; Πώς χάνουν περισσότερο βάρος οι γυναίκες και πώς οι άνδρες

 

2. Σόγια

Ότι το “μαγικό” αυτό φασόλι είναι πηγή πλούσιων θρεπτικών συστατικών, το ξέρεις ήδη.

Αυτό που δεν ξέρεις όμως είναι ότι αποτελεί και λαμπρό σύμμαχο σου στον αγώνα καύσης λίπους. Σύμφωνα με έρευνες, μάλιστα, όσες γυναίκες ακολουθούν μια διατροφή που περιέχει σόγια, χάνουν περισσότερο βάρος, αλλά και τοπικό λίπος από την περιοχή της κοιλιάς. Τόφου, κανείς;

 

3. Ξηροί καρποί

Σύμφωνα με έρευνα, που δημοσιεύθηκε τον Απρίλιο του 2015 στο περιοδικό “Journal of the American Heart Association”, όσοι καταναλώνουν μία μερίδα ξηρών καρπών καθημερινά, χάνουν περισσότερο λίπος στην περιοχή της κοιλιάς, αλλά και των μηρών, χάρη στα “καλά” λιπαρά που περιέχουν.

Αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, κάσιους…δεν ξέρουμε τι να πρωτοδιαλέξουμε!

 

4. Φυτικές ίνες

Είναι απλό: Οι φυτικές ίνες βοηθούν στη…”κίνηση” των τροφών μέσα στον οργανισμό. Ακόμα πιο απλά;

Σε βοηθούν να πηγαίνεις τουαλέτα! Και όσο πιο συχνές είναι οι επισκέψεις σου τόσο πιο επίπεδη θα είναι η κοιλιά σου!

Διαβάστε Επίσης  6 tips για να χάσετε βάρος σε μια εβδομάδα

Ενσωμάτωσε στη διατροφή σου πολλά φρούτα, λαχανικά, αλλά και σπόρια, όπως chia και δες τη κοιλίτσα να εξαφανίζεται μπροστά στα μάτια σου!

Προσοχή όμως γιατί μερικά λαχανικά, όπως το λάχανο, το κουνουπίδι και το μπρόκολο, έχουν την τάση να προκαλούν φούσκωμα και είμαστε σίγουροι πως αυτό είναι το τελευταίο που θέλεις!

 

5. Δημητριακά ολικής αλέσεως

Όλοι πια ξέρουμε πως οι υδατάνθρακες δεν είναι ο εχθρός του αδυνατίσματος.

Θα πρέπει βέβαια να ξέρεις να τους επιλέγεις! Ενσωμάτωσε στην διατροφή σου προϊόντα ολικής αλέσεως και άλλους “καλούς” υδατάνθρακες, οι οποίοι αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και θα μας θυμηθείς!

Δεν ξέρεις από πού να αρχίσεις; Εύκολο!

Φάε για πρωινό ένα μπολ με βρώμη, φρούτα και ξηρούς καρπούς, που θα σου δώσει ενέργεια, θα σε κρατήσει χορτάτη για πολλές ώρες και παράλληλα θα σε βοηθήσει να χάσεις εκείνα τα τελευταία κιλάκια που δεν λένε να σε αποχωριστούν.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *