Η Γη της Ελιάς: Δυσκολίες για την μικρή Αγγελική στη Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Δυσκολίες για την μικρή Αγγελική στη ΜάνηΟι δυσκολίες δεν έχουν σταματήσει για την μικρή Αγγελική, στην γη της ελιάς. Η μικρή μας ηρωίδα θα καταφέρει να βγει από το ίδρυμα, παρόλο που οι ελπίδες να ζήσει ξανά σε μία οικογένεια ήταν λίγες.Η Γη της Ελιάς: Δυσκολίες για την μικρή Αγγελική στη Μάνη

Ο Μάνος και η Μαρίνα περνούν, επιτέλους, τα σκαλιά της εκκλησίας, με σκοπό να υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική. Εκείνη επισκέπτεται την Αρεόπολη, προσπαθώντας να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αργυρώ και Αστέρης «σκοτώνονται» στο τμήμα

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι οριστική: Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι οι γονείς της μικρής Αγγελικής, στην γη της ελιάς. Το κορίτσι αυτό παίρνει τα πράγματά του και ζει μόνιμα, πλάι σε μία οικογένεια που την αγαπά πολύ.

Φυσικά, δε γνωρίζει ότι η βιολογική της μητέρα, ο παππούς της και οι θείοι της βρίσκονται στην ίδια πόλη, στο ίδιο σπίτι… Το σοκ μόλις μάθει την αλήθεια, θα είναι τεράστιο. Βέβαια, ως τότε η μικρή θα κληθεί να αντιμετωπίσει άλλες δυσκολίες.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή θάλασσα: Καθηλώνουν τα τελευταία επεισόδια - Έρχονται τα πάνω κάτω στη σειρά

Η Γη της Ελιάς: Δυσκολίες για την μικρή Αγγελική στη Μάνη

Η Αγγελική αναπολεί διαρκώς την μητέρα της. Όσο κι αν η Ντάρνα την αγκαλιάζει σφιχτά και βρίσκεται στο πλευρό της, τα ξεσπάσματα της μικρής θα είναι πολλά. Θα καταφέρει να τα αφήσει όλα πίσω της και να χαμογελάσει με την ψυχή της, πλάι στη νέα της οικογένεια;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση