Αυτό είναι το super ρόφημα πριν τον ύπνο για αδυνάτισμα!

Αυτό είναι το super ρόφημα πριν τον ύπνο για αδυνάτισμα!Ο ύπνος σου χαρίζει ηρεμία. Αν φυσικά δεν υποφέρεις από αυπνίες ή σε διακατέχει το άγχος. Αν μάλιστα συνδυαστεί με ένα ρόφημα με φυσικα προιόντα, μπορεί να σε αδυνατίσει! Ναι σωστά διάβασες. Παρακάτω θα δεις ένα ρόφημα από σταφύλι που είναι ιδανικό για χαλάρωση και αδυνάτισμα.

Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που έχει γίνει, ένα μικρό ποτήρι από χυμό από σταφύλι, θα σε βοηθήσει να καταπολεμήσεις την αυπνία και να χάσεις λίπος! Η ρεσβερατρόλη που περιέχεται στα σταφύλια, ειναι αντιοξειδωτικό και μετατρέπει το λευκό λίπος σε καστανό κάτι που φυσικά κάνει μία γυναίκα να χάσει κιλά.

Διαβάστε Επίσης  Στις 30 Νοεμβρίου εορτάζει ο Άγιος Ανδρέας ο Πρωτόκλητος

Μην το σκέφτεσαι καθόλου. Πήγαινε το συντομότερο δυνατό να αγοράσεις σταφύλια και μην το ρίξεις στο κρασί που γίνεται με αυτά γιατί η ποσότητα αλκοόλ που περιέχεται σε αυτό είναι ικανή να σε κρατήσει άυπνη και να σου γεμίσει το κορμί με παραπάνω θερμίδες! Αν έχεις στάνταρ ώρα ύπνου μπορείς να πιεις το χυμό μία ώρα πιο πριν. Θα δεις πόσο θα χαλαρώσεις και αν το κάνεις καθημερινά πόσο καλό θα σου κάνει στο αδυνάτισμα.

Διαβάστε Επίσης  Πάτρα: Τι αναφέρουν πηγές της ΕΛ.ΑΣ. για τη στάση της Ρούλας Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *