Θεσσαλονίκη: Οι τελευταίες στιγμές του νοσηλευτή που πέθανε σε εφημερία

Θεσσαλονίκη: Οι τελευταίες στιγμές του νοσηλευτή που πέθανε σε εφημερίαΤι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ
Την τελευταία του πνοή στο ΑΧΕΠΑ, άφησε ένας 51χρονος νοσηλευτής την ώρα που εργαζόταν κατά την εφημερία του νοσοκομείου. Θεσσαλονίκη: Οι τελευταίες στιγμές του νοσηλευτή που πέθανε σε εφημερία

Η ΠΟΕΔΗΝ περιέγραψε την απίστευτη αυτοθυσία του και παράλληλα εξέφρασε την αγανάκτησή της για τους μισθούς των υγειονομικών και το γεγονός ότι δεν εντάσσονται στα βαρέα και ανθυγιεινά.

Τι αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ
«Την Τρίτη το απόγευμα, ημέρα εφημερίας του ΑΧΕΠΑ, στον Αγγειογράφο ήταν μόνος του βάρδια ο άτυχος 51χρονος νοσηλευτής», αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και στη συνέχεια περιγράφει τα τελευταία του λόγια και την αυτοθυσία του:

«Πόναγε το στήθος του. Πέρασε πρώτα ως ασθενής από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου. Τον εξέτασαν οι γιατροί και του συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Προτίμησε να αφήσει τις εξετάσεις και να πάει για δουλειά λέγοντας χαρακτηριστικά… ‘είμαι μόνος μου στο τμήμα. Θα πάω στη δουλειά και αργότερα θα κάνω τις εξετάσεις …’.Το ‘αργότερα’ λόγω της πίεσης της δουλειάς έγινε ποτέ. Το βράδυ κατά τις 9 μ.μ. είπε στους συναδέλφους ‘πάω για λίγο στα αποδυτήρια να ξεκουραστώ’. Και εκεί τον βρήκαν με την αλλαγή της βάρδιας νεκρό. Πέθανε στο ίδιο του το νοσοκομείο σε ημέρα εφημερίας!!!!!!!! ΤΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΙΑ. Νέος συνάδελφος με ένα παιδάκι 13 ετών. Τον κηδέψαμε χθες».

Διαβάστε Επίσης  Παναγιώτης Ραφαήλ : Συγκεντρώθηκε 1,5 εκατ. ευρώ - Κύμα αλληλεγγύης από παντού- Τι απαντά ο πατέρας στον Κικίλια

«Τι θα κάνει η πολιτεία προς τιμή του για την αυτοθυσία που επέδειξε. ΤΙΠΟΤΑ. Εάν ήταν ένστολος θα είχαμε τιμές, αγήματα, πλατείες να βαπτίζονται με το όνομά του, θα υιοθετούσε η βουλή το παιδί του, θα έπαιρνε ΣΎΝΤΑΞΗ η οικογένεια κ.λ.π. Στους νοσηλευτές, στο υγειονομικό προσωπικό τίποτα. Ούτε καν εργατικό ατύχημα. Ό,τι έγινε και με τους 30 συναδέλφους που χάσαμε από κορονοϊό. Μην βιαστεί κανείς να πει πήγαιναν γυρεύοντας αφού δεν εμβολιάστηκαν. Όλοι οι θάνατοι είναι πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί», προσθέτει.

Διαβάστε Επίσης  Oργή στους Ρομά για τον νεκρό 21χρονο πατέρα 2 παιδιών, «να σαπίσει ο δολοφόνος» λένε οι γονείς του

«Ο συνάδελφος του ΑΧΕΠΑ έπραξε ότι θα έκαναν όλοι οι υγειονομικοί, οι νοσηλευτές στη θέση του. Και όμως παίρνουμε μισθό κάτω των 800 ευρώ και δεν είμαστε ενταγμένοι στα ΒΑΡΕΑ ΚΑΙ ΑΝΘΥΓΙΕΙΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ.

Αγανάκτηση…
Η οικογένεια του συναδέλφου δεν μπορεί να ζήσει με τα χειροκροτήματα των μπαλκονιών.

Δεν επιτρέπονται τέτοιες συνθήκες εργασίας. Με συγχωρείται για την αγανάκτηση.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου. ΑΘΑΝΑΤΟΣ», καταλήγει ο κ. Γιαννάκος.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *