Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία με βαριά κατάθλιψη

Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία με βαριά κατάθλιψηΗ Ευτυχία θα έρθει αντιμέτωπη με τις εξελίξεις και θα μετατραπεί σε ένα τραγικό πρόσωπο στη «Γη της Ελιάς». Μετά την επίθεση του Ανέστη, η Ευτυχία χάνει το μυαλό της και απομακρύνεται απ’ όλους. Η Γη της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία με βαριά κατάθλιψη

Η απόπειρα βιασμού του Ανέστη οδήγησε την κοπέλα σε πανικό με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσει και να τον οδηγήσει στον θάνατο. Μαζί με την Άννα ξεφορτώθηκαν το πτώμα, αλλά οι ενοχές κι οι τύψεις μέρα με τη μέρα μεγαλώνουν και αυξάνονται.

Η Ευτυχία δεν μπορεί να κοιτάξει κανέναν στα μάτια. Δεν μπορεί να πιστέψει ότι σκότωσε έναν άνθρωπο, παρόλο που της είχε φερθεί τόσο άσχημα. Δεν μπορεί να το χωνέψει κι έτσι κόβει κάθε επαφή με όλους. Ο Αποστόλης και ο Άρης αρχίζουν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει με την Ευτυχία και ότι δεν είναι καλά.

Διαβάστε Επίσης  Ήλιος Spoiler: Η Αθηνά τρελαίνεται – Ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο

Η κοπέλα κάθε μέρα βυθίζεται στο σκοτάδι. Η Ευτυχία παθαίνει κατάθλιψη στον δεύτερο κύκλο στη «Γη της Ελιάς» με την Άννα να προσπαθεί να τη συνεφέρει. Είναι πλέον, όμως, πολύ αργά για την Ευτυχία, η οποία δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο παρά μόνο το άψυχο σώμα του Ανέστη να κείτεται νεκρό στο έδαφος.

Το μόνο που θέλει είναι να παραδοθεί στην αστυνομία και να τιμωρηθεί για το έγκλημά της. Όταν το ακούει αυτό η Άννα προσπαθεί να τη μεταπείσει, αφού δε θα καταστραφεί μόνο η φίλη της, αλλά και εκείνη, καθώς τη βοήθησε να συγκαλύψει τον φόνο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Ευτυχία Αναβάλλει Τον Γάμο Και Εγκαταλείπει Τον Ανέστη

Η Άννα δε θα αφήσει λεπτό την Ευτυχία από τα μάτια της στη «Γη της Ελιάς», αφού η κατάθλιψη μπορεί να την οδηγήσει σε κάποια παράτολμη πράξη.

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση