Σασμός Spoiler: Ένας άλλος Νικηφόρος στη δεύτερη σεζόν

Σασμός Spoiler: Ένας άλλος Νικηφόρος στη δεύτερη σεζόνΜία μεγάλη αλλαγή έρχεται από τον Νικηφόρο, στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός. Ο νεαρός πρωταγωνιστής θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση με τη φυλάκιση του Μαθιού, με το μίσος του για τους Βρουλάκηδες να κορυφώνεται.Σασμός Spoiler: Ένας άλλος Νικηφόρος στη δεύτερη σεζόν

Μόλις ο Μαθιός φυλακιστεί, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο για τους Σταματάκηδες. Η εμπιστοσύνη του Νικηφόρου αρχικά θα κλονιστεί, όμως στη συνέχεια θα επιμείνει στην αθωότητά του και θα κάνει τα πάντα για να την αποδείξει.

Διαβάστε Επίσης  Ο Παράδεισος των κυριών επεισόδια 33-34-35-36

Ο Νικηφόρος και ο Μαθιός θα έρθουν ακόμη πιο κοντά. Ο Νικηφόρος θα τον φωνάζει, πλέον, πατέρα του και θα δεθεί πολύ μαζί του. Θα είναι ο μοναδικός του φίλος, το γερό του στήριγμα στα δύσκολα..

Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Ο Νικηφόρος θα μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του Στεφανή κι ο εφιάλτης θα ξεκινήσει στη δεύτερη σεζόν, της σειράς Σασμός. Ο νεαρός θα αλλάξει ριζικά, θα μετατραπεί σε έναν εξοργισμένο Κρητικό που διψά για εκδίκηση.

Διαβάστε Επίσης  «ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ»: Ένα ταξίδι που δεν τελειώνει έρχεται στο MEGA!

Θα βγει στην επιφάνεια ο χειρότερός του εαυτός! Θα ζητήσει να πληρώσει ο Μαθιός για τη δολοφονία του πατέρα του, με το ίδιο ακριβώς νόμισμα. Οι δύο φίλοι και συγγενείς, θα γίνουν εχθροί, χαρίζοντάς μας συγκλονιστικές σκηνές. Σασμός Spoiler: Ένας άλλος Νικηφόρος στη δεύτερη σεζόν

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *