Φλόγα και Άνεμος: Συγκλονίζει η ιστορία των Πανταζάρα και Παπαληγούρα

Φλόγα και Άνεμος: Συγκλονίζει η ιστορία των Πανταζάρα και ΠαπαληγούραΟ Αργύρης Πανταζάρας και η Λένα Παπαληγούρα θα είναι ένα από τα πιο δυνατά ζευγάρια της σειράς “Φλόγα και Άνεμος”. Μία σχέση εκρηκτική, που θα μας βάλει σε σκέψεις, θα μας συγκινήσει και θα μας ανατριχιάσει, μέσα από τις ερμηνείες των δύο πρωταγωνιστών.

Από το πρώτο ανατριχιαστικό τρέιλερ, διακρίναμε δύο ανθρώπους γεμάτους πάθος για ζωή. Ένα παντρεμένο ζευγάρι, το οποίο έχει τα δικά του μυστικά, περνά τις δικές του δυσκολίες. Στο τρέιλερ της σειράς, οι δυο τους έχουν μία δυνατή σκηνή, με τον Αργύρη Πανταζάρα να ξεσπά έντονα στην Λένα Παπαληγούρα.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη Λέει Όλη Την Αλήθεια Στην Κορίνα – Η Στιγμή Της Μεγάλης Αποκάλυψης

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστορία μας θα εστιάζει στη ζωή της Κυβέλης. Τα γεγονότα αυτά διαδραματίζονται στην Αθήνα το 1968, την περίοδο της Δικτατορίας. Στη σειρά “Φλόγα και Άνεμος”, ο Αργύρης Πανταζάρας υποδύεται τον Φώντα και η Λένα Παπαληγούρα τη σύζυγό του, Όλγα.

Η Κυβέλη (Καρυοφυλλιά Καραμπέτη) επισκέπτεται καθημερινά στο νοσοκομείο τον Γεώργιο Παπανδρέου (Άρης Λεμπεσόπουλος), ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος. Ο Μιχάλης (Δημήτρης Καταλειφός) και η Φωτεινή (Θέμις Μπαζάκα) έρχονται στην πόλη για να εκτελέσουν μια μυστική αποστολή της καρδιάς, που θα τους συνδέσει με τις μυστικές υπηρεσίες, τον Φώντα και τη γυναίκα του, Όλγα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Καλύτερα να πέθαινα αυτή τη στιγμή»

Λάθη και πάθη μέσα στη δίνη της Ιστορίας και στο κέντρο δύο από τις σημαντικότερες οικογένειες στην ιστορία της χώρας. Πώς, όμως, γνώρισε ο ιδρυτής της μεγάλης πολιτικής δυναστείας την ηγερία του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου;

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *