Σασμός: Μανόλης και Κλαίρη εκτός σειράς τη νέα σεζόν;

Σασμός: Μανόλης και Κλαίρη εκτός σειράς τη νέα σεζόν;Μία εξέλιξη που δεν περίμενε κανείς. Ένα ζευγάρι που αποχαιρετά την Κρήτη, για να ακολουθήσει το όνειρό του, μακριά… Ο Μανόλης και η Κλαίρη ετοιμάζονται να αποχαιρετήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα, φέρνοντας δάκρυα συγκίνησης, στη σειρά Σασμός. Σασμός: Μανόλης και Κλαίρη εκτός σειράς τη νέα σεζόν;

Μετά τον θάνατο του Άγγελου, ο Μανόλης θα μαραζώσει. Στη δεύτερη σεζόν, θα γίνει η σκιά του εαυτού του. Ο πόνος του θα είναι αβάσταχτος και κανείς δε θα μπορέσει να τον παρηγορήσει…

Διαβάστε Επίσης  Μαύρo Ρόδο: Ο Βίκος οργανώνει την δολοφονία του Θέμη

Θα κατηγορεί διαρκώς τον εαυτό του για όλα τα δεινά, για όλους τους άδικους θανάτους των Βρουλάκηδων. Ο Μαθιός θα αποφυλακιστεί, η αθωότητά του θα γίνει γνωστή στην Κρήτη, όμως ο Μανόλης δε θα ησυχάσει.

 

Η Κλαίρη θα του προτείνει να φύγουν οι δυο τους στο εξωτερικό, να κυνηγήσουν το μεγάλο τους όνειρο. Ο Μανόλης σκέφτεται σοβαρά την πρόταση του καθηγητή του, για την υποτροφία σε μεγάλο πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ανατροπή: Εγκαταλείπει για πάντα την Άνω Ποριά

Η μόνη λύση, άλλωστε, βρίσκεται στη φυγή. Ο Μανόλης και η Κλαίρη θα μαζέψουν τα πράγματά τους και θα φύγουν από τη σειρά Σασμός. Βέβαια, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ. Ο Μανόλης θα επιστρέψει ξανά, δίνοντας τη δική του χαριστική βολή στον Μαθιό. Η Κλαίρη θα μείνει πίσω, με το ζευγάρι αυτό να χωρίζει..

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *