Σασμός Spoiler: Η Άσπα σώζει τους Σταματάκηδες – Σε σοκ η Μαρίνα

Σασμός Spoiler: Η Άσπα σώζει τους Σταματάκηδες – Σε σοκ η ΜαρίναΗ Άσπα και οι Σταματάκηδες θα βρεθούν σε τρομερά δύσκολη θέση, στη σειρά Σασμός. Από τη μία πλευρά η Άσπα θρηνεί τον αγαπημένο της και από την άλλη οι Σταματάκηδες καλούνται να πληρώσουν για έναν φόνο που δεν έχουν διαπράξει.Σασμός Spoiler: Η Άσπα σώζει τους Σταματάκηδες – Σε σοκ η Μαρίνα

Ο Άγγελος αφήνει την τελευταία του πνοή στο έδαφος. Όλη η Κρήτη είναι συγκλονισμένη. Στον τόπο του εγκλήματος εντοπίζονται τα κλειδιά του Μαθιού, με την υπόθεση να κλείνει…Εκείνος θεωρείται ο δολοφόνος.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ – Spoiler: Ο Αστέρης και η Αργυρώ κάνουν έρωτα στην παραλία!

Όλα ανατρέπονται ξανά. Η έχθρα φουντώνει, παρόλο που ο Μαθιός φωνάζει πως είναι αθώος. Ο Κώστας, θολωμένος από αυτό που διέπραξε, τρέχει να κρυφτεί στα βουνά. Μέσα του υποφέρει..

Σασμός Spoiler: Η Άσπα σώζει τους Σταματάκηδες – Σε σοκ η Μαρίνα

Στα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, οι αρχές θα τον εντοπίσουν κι εκείνος θα ομολογήσει. Σε αυτό θα παίξει ρόλο και η Άσπα, η οποία αποφασισμένη να δικαιώσει τον θάνατο του Άγγελου, κάνει τα πάντα για να βρεθεί ο πραγματικός υπεύθυνος.

Έτσι, η Άσπα καταφέρνει να σώσει τους Σταματάκηδες, κλείνοντας τον Κώστα ισόβια, στη σειρά Σασμός. Η γιαγιά Ειρήνη και η Μαρίνα είναι σε σοκ, καθώς δε πιστεύουν ότι η Καλλιόπη και ο Μαθιός δεν έβαλαν το χεράκι τους για αυτή τη δολοφονία. Άλλωστε, οι διαφορές τους με τον Άγγελο ήταν πολλές.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Βασιλική πέφτει νεκρή στο έδαφος

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *