Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου

Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

 

Το βράδυ της 13ης Ιουλίου του 2022 θα λάμπει στον ουρανό η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου και οι όψεις που σχηματίζει με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα κρύβουν πολλές «εκπλήξεις», αλλαγές, αλλά και συνειδητοποιήσεις για τους εκπροσώπους του ζωδιακού και ιδιαίτερα για όσους έχουν Ήλιο, ωροσκόπο ή πλανήτες από τις 19 έως τις 23 μοίρες στα ζώδια του Κριού, του Καρκίνου, του Ζυγού και του Αιγόκερου.

Ο Αιγόκερως είναι το υψηλότερο σημείο του ζωδιακού κύκλου και σχετίζεται με τον 10ο οίκο που αφορά στους στόχους, στην πρόοδο, στην επιτυχία, στην καριέρα και στο στάτους μας. Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον αυστηρό Κρόνο και η Πανσέληνος επικεντρώνεται σε όλους αυτούς τους τομείς που σχετίζονται με τον 10ο οίκο και φέρνει εξελίξεις στην επαγγελματική μας ζωή.

Δεν είναι ένα ανάλαφρο και διασκεδαστικό φεγγάρι, καθώς ναι μεν από τη μια θα φέρει επαγγελματικές ευκαιρίες και μια έκρηξη ενέργειας που θα μας βοηθήσει να ολοκληρώσουμε τους στόχους μας, αλλά από την άλλη η Πανσέληνος θα μας υπενθυμίσει σε όλους τους τόνους ότι δεν μπορούμε να αγνοούμε τις δεσμεύσεις μας και ότι πρέπει να ενεργούμε ώριμα και να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας.

Αυτό σημαίνει ότι για να έχουμε αποτελέσματα που θέλουμε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και αν έχουμε πάρει λάθος δρόμο θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να αλλάξουμε πορεία.

 

Το ζητούμενο της Πανσελήνου

Το φεγγάρι μπορεί να μας φέρει προ των ευθυνών μας ή να γιγαντωθεί η φιλοδοξία μας και να αναλάβουμε περισσότερα από όσα μπορούμε να αντέξουμε, ή να γίνουμε δεσποτικοί και απόλυτοι, γι’ αυτό και θα πρέπει να εξετάσουμε με σοβαρότητα τι καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας για να μην καταρρεύσουμε και να μην γίνουμε και καταπιεστικοί προς τους άλλους.

Χρειάζεται οργάνωση και σχέδιο και να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη, αλλά και ισορροπία και ενσυναίσθηση, καθώς ίσως δεν θα δεχόμαστε το «όχι» ως απάντηση και θα πιέζουμε τους άλλους στα όρια τους.

Η Πανσέληνος είναι η αντίθεση Ήλιου-Σελήνης και σε αυτή την περίπτωση ο Ήλιος βρίσκεται στον Καρκίνο και η Σελήνη στον Αιγόκερω. Και τα δύο ζώδια αναζητούν την ασφάλεια, αλλά με εντελώς διαφορετικούς τρόπους.

Ο Αιγόκερως θέλει εξουσία και δύναμη για να αισθανθεί ασφαλής, ενώ ο Καρκίνος αναζητά την άνεση και την ασφάλεια μέσω των συναισθημάτων. Έτσι αυτή η Πανσέληνος θέλει να βρούμε τη χρυσή τομή και να μάθουμε πώς να είμαστε σκληροί ή τρυφεροί ανάλογα με τις περιστάσεις και να μην ξεπερνάμε τα όρια, ούτε τα δικά μας ούτε των άλλων.

 

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

 

Οι όψεις της Πανσελήνου

Η Πανσέληνος όπως είπαμε είναι η αντίθεση του Ήλιου με τη Σελήνη. Ο Ήλιος είναι σε σύνοδο με τον Ερμή και ο Πλούτωνας είναι σε σύνοδο με τη Σελήνη, και οι τέσσερις σχηματίζουν όψεις με τον Ουρανό, τον πλανήτη του ξαφνικού, της επανάστασης και των αλλαγών. Οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για ανακατατάξεις και «εκπλήξεις» που ίσως μας σοκάρουν και θα μας ξεβολέψουν. Θα πρέπει λοιπόν να μην επαναπαυτούμε, να μην θεωρούμε κανέναν και τίποτα δεδομένο και να έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στα σχέδια μας, οπότε πρέπει να υπάρχει ευελιξία και plan B. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα συμβεί κάτι αρνητικό, αλλά οτιδήποτε ξαφνικό πάντα μας αιφνιδιάζει.

Πιο αναλυτικά, το εξάγωνο του Ουρανού με τον Ερμή φέρνει συναρπαστικά νέα και ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να μάθετε νέα πράγματα ή κάνετε γνωριμίες με άτομα πολύ διαφορετικά από εσάς.

Είναι μια όψη που δείχνει έντονη κοινωνικοποίηση, αλλά και έξυπνες ιδέες που μπορεί να δώσουν λύσεις στα προβλήματα σας. Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μας κάνει προοδευτικούς, ενεργητικούς, αντισυμβατικούς και δημιουργικούς. Έχουμε διαίσθηση, ταλέντο στην ομιλία, πρωτοτυπία και είμαστε ευέλικτοι στις αλλαγές. Είμαστε γρήγοροι στη σκέψη, ακολουθούμε τον δικό μας δρόμο και απορρίπτουμε τις παραδοσιακές απόψεις.

Η σύνοδος Σελήνη-Πλούτωνα μπορεί να μας προκαλέσει θλίψη, εμμονές, παιγνίδια ελέγχου, ζήλια, κτητικότητα και να θέλουμε να γίνει το δικό μας πάση θυσία. Οι βίαιες εκρήξεις συναισθημάτων μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις μας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια βαθύτερες και κρυφές πλευρές του ψυχισμού μας και θα δυσκολευόμαστε να κρίνουμε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα.

Η αντίθεση της Σελήνη με τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να μην αντέχουμε την αλήθεια και να λειτουργούμε συναισθηματικά, επιφανειακά ή πολύ βιαστικά. Γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε δυο και τρεις φορές πριν μιλήσουμε ή πριν πάρουμε αποφάσεις.

 

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

Το τρίγωνο μεταξύ Σελήνης και Ουρανού μας δίνει μεγάλη φιλοδοξία και πρωτότυπο πνεύμα. Θα θέλουμε να ακολουθήσουμε τον δικό μας δρόμο, να χαράξουμε τη δική μας πορεία και θα αναζητούμε νέες μεθόδους για να κάνουμε βήματα στο μέλλον. Θα είμαστε πιο αποφασισμένοι, ευφάνταστοι και πρόθυμοι να αλλάξουμε και να κάνουμε πράγματα διαφορετικά που θα μας ανανεώσουν. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αλλαγές, αλλά και εκπλήξεις που ίσως φέρουν ουρανοκατέβατες λύσεις.

Ο Ερμής απέναντι από τον Πλούτωνα, μια όψη που θα γίνει ακριβείας 4 ημέρες μετά την Πανσέληνο αλλά επηρεάζει από πριν, δημιουργεί προβλήματα στην επικοινωνία και στη σκέψη μας. Θα είναι σαν να έχουμε παρωπίδες και θα προσπαθούμε να επιβάλουμε τη γνώμη μας και δεν θα υπάρχει καμία διάθεση να κάνουμε πίσω. Είναι η όψη της προπαγάνδας, του ελέγχου, των απειλών, του εκφοβισμού και της ψυχολογικής κακοποίησης.

Διαβάστε Επίσης  Αισθηματικές αστρολογικές προβλέψεις Μαΐου 2019

Θα πρέπει να είστε επιφυλακτικοί σε ό,τι ακούτε και ιδιαίτερα αν σας ζητήσουν να πάρετε κάποια απόφαση υπό πίεση. Επίσης, μην γίνεστε εμμονικοί και μην χρησιμοποιήσετε βρόμικες μεθόδους για να αποκτήσετε δύναμη και κέρδη, διότι τέτοιες τακτικές θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Είναι όμως και μια καλή στιγμή για έρευνα, πνευματική εργασία, αποκάλυψη μυστικών, αλλά και να δώσουμε στον εαυτό μας την υπόσχεση ότι μπορούμε να μεταμορφωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι.

 

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

Η Πανσέληνος σχηματίζει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και μας δίνει εντυπωσιακό πνεύμα, φαντασία, ευαισθησία και ενσυναίσθηση. Τα καλλιτεχνικά μας ταλέντα αναδεικνύονται και γινόμαστε ονειροπόλοι και ενθουσιώδεις.

Ευτυχώς την ημέρα της Πανσελήνου έχουμε και το τρίγωνο Αφροδίτης-Κρόνου και είναι μια καλή ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να προχωρήσετε σε ουσιαστικές δεσμεύσεις και να κάνετε μακροπρόθεσμες επενδύσεις. Αν είστε αδέσμευτοι και κάνετε τώρα μια νέα γνωριμία, μπορεί να είναι με κάποιον από διαφορετική ηλικιακή ομάδα ή να γνωρίσετε την αδελφή ψυχή σας.

Η επιρροή της Πανσελήνου της 13ης Ιουλίου 2022 διαρκεί δύο εβδομάδες μέχρι τη Νέα Σελήνη στις 28/07/2022, η οποία υπόσχεται θετικές εξελίξεις και νέα ξεκινήματα. Βέβαια η Πανσέληνος, έκτος από έντονη συναισθηματική φόρτιση, μπορεί πυροδοτήσει ακραία γεωφυσικά ή μετεωρολογικά φαινόμενα.

Ας δούμε όμως ποια 4 ζώδια θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου φέρνοντας αλλαγές και εκπλήξεις

 

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

 

ΚΡΙΟΣ

Ο τομέας της καριέρας, των στόχων και της κοινωνικής καταξίωσης ενεργοποιείται από την Πανσέληνο στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου και σας καλεί να ξεκαθαρίσετε την κατεύθυνση των φιλοδοξιών σας πρώτα μέσα σας και έπειτα στους άλλους. Όσο πιο ξεκάθαροι είναι οι στόχοι σας τόσο πιο εύκολα μπορείτε να τους επιτύχετε, αρκεί να μην είστε παρορμητικοί, βιαστικοί και εγωιστές.

Η εμπλοκή του Πλούτωνα μπορεί να φέρνει προβλήματα, απωθημένα, εμμονές και εντάσεις και να ξύνετε τα νύχια σας για καβγά. Ίσως αισθανθείτε απογοητευμένοι, φορτισμένοι και πιεσμένοι από τις απαιτήσεις των άλλων και να ξεσπάτε με άσχημο τρόπο στους γύρω σας. Όμως αυτό είναι που δεν πρέπει να κάνετε, διότι οι ρήξεις θα είναι έντονες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικογενειακό επίπεδο, καθώς εξ αντανακλάσεως επηρεάζεται και ο τομέας της οικογένειας και του σπιτιού.

Αυτό σημαίνει ότι είτε θα υπάρχουν προβλήματα στο σπίτι ως ακίνητο είτε θα υπάρχει πίεση και στο οικογενειακό περιβάλλον και θα νιώθετε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει και ότι όλοι κάτι απαιτούν από εσάς και θα πνίγεστε. Προσέξτε όμως, διότι οι εκρήξεις μπορεί να φέρουν αντιδράσεις και μάλιστα πάρα πολύ έντονες και ξαφνικά το σπίτι ή το γραφείο να μοιάζουν με εμπόλεμη ζώνη.

Και επειδή ο Ουρανός, ο πλανήτης των «εκπλήξεων» είναι πολύ ενεργός, ετοιμαστείτε για αλλαγές… με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται. Υπάρχει η περίπτωση να προκύψουν κάποια θέματα στη δουλειά που να σας προβληματίσουν και να θέλετε να κάνετε εσείς αλλαγές, ή μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με τις αποφάσεις άλλων είτε στην επαγγελματική ή την προσωπική σας ζωή που μπορεί να αλλάζουν τα δεδομένα σας.

Όμως επειδή κατά την περίοδο της Πανσελήνου συχνά επικρατεί το συναίσθημα και όχι η λογική, μην λαμβάνετε βιαστικές αποφάσεις και μην έχετε παρορμητικές αντιδράσεις. Ό,τι και αν συμβεί μην χάνετε την αισιοδοξία σας τα καλά είναι μπροστά σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Κριού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

 

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ως παιδιά της Σελήνης επηρεάζεστε πάντα από τις φάσεις του φεγγαριού και πόσο περισσότερο όταν η Πανσέληνος πραγματοποιείται απέναντί σας στο ζώδιο του Αιγόκερου. Αν έχετε γενέθλια κοντά στην ημερομηνία της Πανσελήνου, δηλαδή στο διάστημα 2 μέρες πριν και μετά, τότε η επιρροή της θα σας συνοδεύει σε όλη τη γενέθλια χρονιά σας. Το φεγγάρι αυτό φωτίζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ζητά να κάνετε αυτές τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα πράγματα και να επανέλθει η ηρεμία στη ζωή σας.

Αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να τελειώσετε κάτι ή να επισημοποιήσετε μια κατάσταση και να δεσμευτείτε περισσότερο εσείς το ξέρετε καλύτερα, αφού τώρα θα διεκδικήσετε αυτό που θέλετε ανάλογα και με τα δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αν λοιπόν βιώνετε συνθήκες ασφυξίας σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο, θα νιώσετε έντονη συναισθηματική πίεση και θα θέσετε τα όρια σας.

Επειδή η Πανσέληνος είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και σε αντίθεση με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο σας, ίσως έρθουν στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που μέχρι κρύβατε κάτω από το χαλάκι και πλέον θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε. Θα εκφράσετε όλα τα παράπονά σας και ίσως να μην το κάνετε με την ευγένεια και την ενσυναίσθηση που συνήθως σας χαρακτηρίζει, αλλά με βίαια ξεσπάσματα, σκληρή γλώσσα και ίσως χρησιμοποιήσετε χειριστικά και εξουσιαστικά παιγνίδια, ελεγκτικές συμπεριφορές, εμμονικές δράσεις και αποκαλύψεις μυστικών.

Όλα αυτά είναι μέσα στα σενάρια των ημερών, είτε από εσάς είτε από τους συντρόφους σας και τα άτομα που συνεργάζεστε, διότι υπάρχει και η περίπτωση οι άλλοι να σας ζητήσουν τα ρέστα και να σας κολλήσουν στον τοίχο και επειδή εσείς δεν θα έχετε καμία όρεξη για διαπραγματεύσεις, να χτυπάτε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Επίσης, μπορεί να γίνουν ξαφνικές αποκαλύψεις και να πρέπει να παρθούν αποφάσεις για το μέλλον σχέσεων και συνεργασιών ή κάποιες αλλαγές να φέρουν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Βέβαια, αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει και κάποιο πρόσωπο στη ζωή σας, το οποίο να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε και να φέρει τα πάνω-κάτω.

Διαβάστε Επίσης  Αυτά τα 5 ζώδια δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα

Γενικά, είναι ένα διάστημα που θα προβληματιστείτε πολύ και θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που σχετίζεστε με τους άλλους, είτε σε ερωτικό είτε σε επαγγελματικό και φιλικό επίπεδο. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Οι αλλαγές που έρχονται είναι μόνο για καλό, έστω και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Καρκίνου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

 

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

 

ΖΥΓΟΣ

Πίεση σε οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα φέρνει η Πανσέληνος, η οποία είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και κάντε ό,τι χρειάζεται για να ξεπεράσετε τις συναισθηματικές δυσκολίες που θα δημιουργηθούν. Μπορεί μια κατάσταση στο σπίτι ξαφνικά να κορυφώνεται και να θέλετε να απομακρυνθείτε από άτομα με τα οποία συμβιώνετε ή να απαλλαγείτε οριστικά από ενοχλητικούς συγκατοίκους ή γείτονες που σας κάνουν τη ζωή σας δύσκολη και σας καταπιέζουν.

Ή μπορεί στη δουλειά να δέχεστε πολλές πιέσεις από συνεργάτες που σας σπάνε τα νεύρα και ίσως απαιτούν από εσάς πράγματα που δεν έχετε συμφωνήσει και να σας έξαλλους. Επειδή η κατάσταση θα είναι τεταμένη και εσείς θα θέλετε να ξεφύγετε από όλα και όλους, πριν αφήσετε πίσω σας καμένη γη, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να ηρεμίσει για να πάρει και τις σωστές αποφάσεις.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απομακρυνθείτε με κάποιον τρόπο από ό,τι σας προκαλεί τοξικότητα και σας πιέζει, χωρίς όμως να λειτουργήσετε παρορμητικά και τσακωθείτε. Πάρτε άδεια από τη δουλειά, βρείτε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας και ελάτε σε επαφή μόνο με όσους μπορούν να σας φροντίσουν, να σας καταλάβουν και να σας ηρεμίσουν. Θα σας κάνει καλό να βρείτε και πάλι το κέντρο της εσωτερικής σας ηρεμίας και μετά ανακοινώνετε τις αποφάσεις σας.

Η περίοδος από την Πανσέληνο και για τις επόμενες δύο εβδομάδες ενδείκνυται για να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού, να αλλάξετε και να πετάξετε ό,τι δεν σας αρέσει και δεν σας ικανοποιεί, να κάνετε ανακαίνιση ή μετακόμιση. Οι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές τρίτου δεκαημέρου μπορεί να έχουν μια χωροταξική αλλαγή, είτε στη δουλειά είτε στο σπίτι.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Ζυγού ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

 

Πανσέληνος στον άξονα Αιγόκερου-Καρκίνου στις 13/07/2022: Ποια 4 ζώδια θα έχουν αλλαγές και εκπλήξεις;

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είστε οι οικοδεσπότες της Πανσελήνου και αυτό το φεγγάρι είναι μια δύσκολη εξίσωση, αφού κυβερνάται από τον Κρόνο και είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και αντίθεση με τον Ερμή και θα βγάλει στην επιφάνεια τους φόβους σας, τα άγχη, θα σας κάνει να έχετε συναισθηματικά ξεσπάσματα και έντονες μεταπτώσεις στη διάθεση σας. Ίσως νιώθετε την ενέργεια του ως Δαμόκλειο σπάθη πάνω από το κεφάλι σας, που είναι έτοιμη να πέσει και να σας τιμωρήσει για τα λάθος βήματα που κάνετε. Ίσως και κάποιες αποκαλύψεις σας προβληματίσουν και σας βάλουν στη διαδικασία να σκεφτείτε και να αναθεωρήσετε πράξεις και αποφάσεις που πήρατε.

Το μυαλό θα γεμίσει με ερωτήματα και «αν» που θα σας γεμίσουν άγχος και σκέψεις που θα πιέζουν την ψυχολογία σας. Ίσως κάποιο πρόσωπο από το περιβάλλον σας με τα λόγια ή τις πράξεις του πυροδοτήσει κάποιες ανασφάλειες σας ή μπορεί να σας ασκήσει κάποιου είδους κριτική που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε για πολλά και με αφορμή αυτό να ξεκινήσετε την προσωπική σας αξιολόγηση και να κληθείτε να κάνετε κάποιες σκληρές συνειδητοποιήσεις που ίσως προκαλέσουν πόνο. Όμως θα πρέπει να πάρετε και τις αποφάσεις σας και να βγάλετε από τη ζωή σας ό,τι σας καταπιέζει και όποιον δεν σας εκτιμά.

Αυτό σημαίνει ότι ενδεχομένως να δώσετε ένα οριστικό τέλος σε σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους -είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο- και να δημιουργήσετε χώρο για το καινούριο στη ζωή σας. Αυτή βέβαια δεν είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά είναι για το καλό σας. Να θυμάστε όμως ότι αν δεν εκτιμάτε εσείς τον εαυτό σας, δεν θα το κάνει κανείς άλλος. Γι’ αυτό πρέπει να χαλαρώσετε λίγο, να πάρετε μια ανάσα, να κοιτάξετε τη ζωή και τις αποφάσεις σας με πιο απλό τρόπο και να επαναπροσδιορίσετε τις σκέψεις σας. Δεν είναι κακό να παραδεχόμαστε τα λάθη, το κακό είναι να αυτομαστιγωνόμαστε ή να κατηγορούμε πάντα τους άλλους και να απομακρυνόμαστε από αυτούς που μας αγαπάνε.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία που σας δίνει η Πανσέληνος να αλλάξετε συνήθειες που σας κουράζουν και σας εξαντλούν και δώστε προσοχή σε υγεία και σχέσεις. Το μέλλον δεν είναι πίσω σας, αλλά μπροστά σας και θα το κερδίσετε μόνο αν είστε καλά με τον εαυτό σας.

Περισσότερο θα επηρεαστείτε όσοι έχετε τον Ήλιο σας από τις 19 έως τις 23 μοίρες του Αιγόκερου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή πλανήτες στον Κριό, στον Καρκίνο, στον Ζυγό και στον Αιγόκερο σε αυτές τις μοίρες.

 

asibiliou.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *