Πανσέληνος Ιουλίου: Ποια είναι τα 3 ζώδια που επηρεάζει θετικά το «φεγγάρι του ελαφιού»

Πανσέληνος Ιουλίου

Πανσέληνος Ιουλίου

Ποια είναι τα 3 ζώδια που επηρεάζει θετικά το «φεγγάρι του ελαφιού»

 

Μια δυνατή αστρολογικά ημέρα έρχεται στις 13 Ιουλίου καθώς τότε είναι η Πανσέληνος του Ιουλίου.

Την ονομάζουν «Πανσέληνος του Ελαφιού», καθώς σύμφωνα με την παράδοση κάθε χρόνο τέτοια εποχή, τα νέα κέρατα των αρσενικών ελαφιών άρχιζαν να βγαίνουν από το μέτωπό τους.

Αυτή η Πανσέληνος θα γίνει στο ζώδιο του Αιγόκερου και πιο συγκεκριμένα στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. «Εχει να κάνει με τη μεταμορφωτική διαδικασία του να κυνηγάς τα όνειρά σου», λέει στο Bustle η αστρολόγος Erin River Sunday.

Ολα τα ζώδια πάντα επηρεάζονται από μια Πανσέληνο, κάποια θετικά, κάποια αρνητικά. Αυτά είναι τα τρία ζώδια που θα ευνοηθούν και θα νιώσουν λιγότερο έντονα την επιρροή της.

 

Διαβάστε Επίσης  Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα, Πέμπτη 10 Αυγούστου 2023

Τα τρία ζώδια που επηρεάζονται θετικά από την Πανσέληνο του Ιουλίου

 

Δίδυμοι

Η δυνατή Πανσέληνος του Ιουλίου αναδεικνύει όλα όσα πρέπει να αφήσετε πίσω σας, Δίδυμοι, και σας στηρίζει σε κάθε σας βήμα. Χρησιμοποιήστε τις δυνάμεις σας και μη φοβάστε να στηριχτείτε και σε άλλους για βοήθεια.

Είναι μια στιγμή για τους Διδύμους να εκτονώσουν τυχόν παρατεταμένα αισθήματα, να τα αφήσουν πίσω τους και να προχωρήσουν μπροστά», σημειώνει η Sunday.

 

Ζυγοί

Η πανσέληνος του Ιουλίου ενεργοποιεί τον οίκο του σπιτιού σας, Ζυγοί, οπότε να περιμένετε μεγάλη υποστήριξη από την οικογένειά σας στις επαγγελματικές σας προσπάθειες. Αυτή η εγγύτητα σας βοηθάει να βάλετε τις προτεραιότητες και σας υπενθυμίζει να κάνετε τα πράγματα βήμα – βήμα κάθε φορά.

«Οι Ζυγοί θα πρέπει να αισθάνονται μεγάλη υποστήριξη από αυτή τη σελήνη, επειδή ο κυβερνήτης τους, η Αφροδίτη, βρίσκεται σε τρίγωνο με τον Κρόνο», εξηγεί η Sunday . Όταν οι πλανήτες δημιουργούν τρίγωνο, αυτό σημαίνει ότι υπάγονται στο ίδιο στοιχείο και είναι ουσιαστικά σημάδι καλής τύχης.

Διαβάστε Επίσης  Πώς θα είναι το 2019 για κάθε ζώδιο -Οι προβλέψεις του Κώστα Λεφάκη

 

Ιχθείς

Οι εραστές και οι σύντροφοι εμφανίζονται ξαφνικά μαζικά για εσάς, κατά τη διάρκεια της πανσελήνου του Ιουλίου. Είναι μια καλή στιγμή να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε ή να επικεντρωθείτε σε μόνο ένα άτομο.

«Οι Ιχθείς θα νιώσουν μια επιπλέον δόση μαγείας γύρω από αυτή τη σελήνη, καθώς ο κυβερνήτης τους, ο Ποσειδώνας, σχηματίζει εξάγωνο με τη σελήνη», λέει η Sunday. Ένα εξάγωνο μεταξύ δύο πλανητών σημαίνει ότι οι πλανήτες απέχουν μεταξύ τους 60 μοίρες και υποδηλώνει μια ελαφριά και διασκεδαστική ατμόσφαιρα.

 

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *