Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται άλλον – Πώς αντιδρά ο Στάθης;

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται άλλον – Πώς αντιδρά ο Στάθης;Η Αρετή βρίσκει τον μεγάλο έρωτα, αγνοώντας τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Εκείνος, παραδίνεται στην αγκαλιά της Εύας, η οποία τον συγχωρεί και δέχεται να μείνει μαζί του, ως το τέλος.

Προκειμένου να ξεχαστεί, η Αρετή αποφασίζει να δώσει το 100% του εαυτού της στον νέο αυτόν έρωτα που της χαμογελά. Ο Θανάσης, ο πρώην της Αναστασίας, έρχεται στη Μάνη, θέλοντας να ξεκινήσει τη ζωή του από το μηδέν. Πρόσφατα χήρος και με πολλά λεφτά, χτίζει τα πρώτα του βήματα στην Αρεόπολη, στον τόπο που μεγάλωσε κι έδρασε..

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Πώς θα φύγεις; Είσαι καταζητούμενος!

Εκείνος θα της ζητήσει να βγουν ραντεβού, με αποτέλεσμα η Αρετή να πετάει στα σύννεφα. Πηγαίνουν για φαγητό και συζητούν για ώρες. Η Αρετή χαμογελάει ξανά κι αρχίζει να πιστεύει πως η μοίρα της δίνει μία δεύτερη ευκαιρία. Θα είναι, όμως, αυτός ο έρωτας αυτό που πάντοτε ήθελε και περίμενε στη ζωή της; Ο Θανάσης φαίνεται επικίνδυνος και με πολλά μυστικά..

Αυτή η νέα σχέση, στην γη της ελιάς, θα κεντρίσει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του Στάθη, ο οποίος θα δείξει την ανησυχία του για την Αρετή. Η νέα σεζόν δημιουργεί νέες εντάσεις στο πρώην ζευγάρι, με αποτέλεσμα όλοι στη Μάνη να τους σχολιάζουν έντονα.Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται άλλον – Πώς αντιδρά ο Στάθης;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία μένει έγκυος – Ποιος είναι ο πατέρας;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *