Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αθηνά στη δεύτερη σεζόν;

Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αθηνά στη δεύτερη σεζόν;Πολύ δύσκολα θα περάσει η Αθηνά, στην δεύτερη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, ο Κουράκος της πέρασε χειροπέδες, φωνάζοντας σε όλους πως κατηγορείται για τον θάνατο του εραστή της, Δημήτρη.Η Γη της Ελιάς: Νέος έρωτας για την Αθηνά στη δεύτερη σεζόν;

Όλοι θα πέσουν από τα σύννεφα. Το μυστικό της θα έρθει στο φως και κανείς δε θα μπορέσει να την εμπιστευτεί ξανά. Η Αθηνά θα βυθιστεί στο απόλυτο κενό, με τις ώρες στο κελί να περνούν βασανιστικά αργά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Κουράκος και Ευτυχία και επίσημα μαζί

Τί θα συμβεί, όμως, στη ζωή της μετά την αποφυλάκισή της; Θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της; Θα βρεθεί ένας άντρας, μετά τον Ιάκωβο, που θα την κρατήσει σφιχτά στην αγκαλιά του, απαλύνοντας τον πόνο;

Όπως πρώτα έγραψε το Youfly.com, η Άντζελα Γκερέκου ζήτησε από την παραγωγή μία τεράστια χάρη: Δε θέλει να ερωτευτεί ξανά η Αθηνά, στην δεύτερη σεζόν της σειράς “Η Γη της Ελιάς”.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Ευθύμης καρφώνει τον Παύλο για να σωθεί

Η ηθοποιός συζήτησε με τη σεναριογράφο και τον σκηνοθέτη, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα ήθελε να μπλέξει σε άλλο ερωτικό ειδύλλιο η ηρωίδα της. Η επιθυμία της αυτή έγινε δεκτή από την ομάδα της σειράς. Επομένως, δε θα υπάρξει άλλος έρωτας για την Αθηνά, μετά τον Ιάκωβο Βρεττάκο.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *