Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τον Μαθιό και τρελαίνεται

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε η Καλλίοπη να τον Μαθιό και τρελαίνεται.

Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τον Μαθιό και τρελαίνεταιΗ Καλλιόπη παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του γιού της και να γλιτώσει τη φυλακή και τη βεντέτα. Η δεύτερη σεζόν της δραματικής σειράς Σασμός πρόκειται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό με τις νέες ιστορίες που ανοίγουν.

Ανάμεσα σε άλλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του μας, θα δούμε την Καλλιόπη να παλεύει να αποδείξει την αθωότητά του Μαθιού, καθώς τρελαίνεται και μόνο στην ιδέα πως ο γιος της θα καταδικαστεί.

Ο πρώτος κύκλος της δραματικής σειράς του ALPHA έκλεισε με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο με πολλές εξελίξεις που έπεσαν σαν βόμβα στη ζωή των ηρώων.

Ωστόσο, ακόμη περισσότερες ανατροπές περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς τη νέα σεζόν. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν και καινούργιες ιστορίες ανοίγουν και φέρνουν τους ήρωες αντιμέτωπους με μεγάλες προκλήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Μαρίνα Βρίσκει Την Καλλιόπη Πεσμένη Στον Δρόμο Και Τη Βοηθάει

Όπως ο θάνατος του Άγγελου προκάλεσε ταραχή σε όλους αλλά και μεγάλη αναστάτωση για το ποιος είναι ο δολοφόνος του γιατρού. Άλλωστε, ο ίδιος έχει ανοιχτά μέτωπα με πολλούς. Τα βλέμματα και οι υποψίες όλων έπεσαν πάνω στον Μαθιό και η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του μετατράπηκε σε τραγωδία.

Η σύλληψη του φέρνει πανικό στην οικογένεια του. Ο δεύτερος κύκλος θα ξεκινήσει με τον αγώνα του Μαθιού να αποδείξει πως δεν έχει καμία σχέση με το έγκλημα. Η σύλληψη του, όμως, επηρεάζει περισσότερο απ’ όλους την Καλλιόπη, που βλέπει να χάνει τον γιό της.

Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τον Μαθιό και τρελαίνεται

Η ισχυρή γυναίκα στέκεται στο πλευρό του αγέρωχη και σίγουρη για την αθωότητά του. Φοβάται πως όσο ο γιος της είναι στο στόχαστρο της Αστυνομίας ίσως κινδυνεύσει να βγει στην επιφάνεια και το μυστικό για τον φόνο του Στεφανή και κάνει τα αδύνατα δυνατά για να καταφέρει να αποδείξει πως δεν σκότωσε εκείνος τον Άγγελο, παρά τις διαφορές που είχαν.

Διαβάστε Επίσης  Σκοτεινή θάλασσα, πρεμιέρα 03/01 – Τα 2 πρώτα επεισόδια

Ακόμη, η Καλλιόπη τρέμει στην ιδέα πως έπειτα απο τα τελευταία γεγονότα θα ανοίξει ακόμη ένας κύκλος αίματος και πως κάποιος θα γυρέψει εκδίκηση για τον χαμό του Άγγελου.

Άλλωστε, η βεντέτα ανάμεσα στις δύο οικογένειες μετράει χρόνια κι αν πιστέψουν πώς χάθηκε ακόμη ένας Βρουλάκης από τα χέρια του Σταματάκη τότε ούτε η ίδια θα σταθεί ικανή να προστατεύσει τα παιδιά της.

Από την άλλη, ο Αστέρης και η Βασιλική, αφού ξεπερνούν το πρώτο σοκ, προσπαθούν να σταθούν στο πλευρό του Μαθιού. Πιστεύουν στην αθωότητά του και του δίνουν κουράγιο ελπίζοντας πως σύντομα θα αποκαλυφθεί η αλήθεια.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση