Η Γη Της Ελιάς: Τα Δύο Πρώτα Επεισόδια Του Δεύτερου Κύκλου

Η Γη Της Ελιάς: Τα Δύο Πρώτα Επεισόδια Του Δεύτερου ΚύκλουΗ Γη της Ελιάς: Η σειρά σταμάτησε για το καλοκαίρι αλλά οι διαρροές άρχισαν να εμφανίζονται. Πάμε να δούμε τι μας περιμένει στην έναρξη της νέας σεζόν. Από την στιγμή που η Αντιγόνη δεν μπορεί να κάνει τεστ DNA, ώστε να αποδειχθεί ότι είναι η βιολογική της μητέρα, ο δρόμος για να πάρουν τη μικρή είναι ένας. Να γίνουν ανάδοχη οικογένεια. Πρόκειται για μια διαδικασία η οποία είναι πολύ πιο εύκολη και γίνεται σε λιγότερο χρόνο από την υιοθεσία. Ο Ισίδωρος αλλά και ο Μάνος δεν μπορούν να ησυχάσουν αν δεν φέρουν στη Μάνη τη μικρή Αγγελική.Η Γη Της Ελιάς: Τα Δύο Πρώτα Επεισόδια Του Δεύτερου Κύκλου

Η Γη Της Ελιάς: Τα Δύο Πρώτα Επεισόδια Του Δεύτερου Κύκλου

Έτσι έχουν ήδη αρχίσει τις διαδικασίες για να αναλάβουν την προστασία, τη φροντίδα και την ανατροφή της Αγγελικής, ως ανάδοχη οικογένεια, με την επίβλεψη φυσικά του ιδρύματος, μέχρι να μπορέσουν να προχωρήσουν σε κρατική πλέον και νόμιμη, οριστική υιοθεσία, όπως θα δούμε στα πρώτα, ο Ισίδωρος κρατάει την υπόσχεσή του και η Αγγελική βγαίνει από το ορφανοτροφείο και πηγαίνει στο σπίτι των Βρεττάκων. Το χαμόγελο ανθίζει και πάλι στο πρόσωπό της καθώς βρίσκεται κοντά στα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και στην Ντάρνα που την περιμένει πώς και πώς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η σκοτεινή νύχτα πλησιάζει

Ο Ισίδωρος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλά πιο πολύ από όλους δείχνει συγκινημένος ο Μάνος, που μαζί με τη Μαρίνα είναι συνέχεια κοντά στο παιδί, το οποίο αρχίζει σιγά-σιγά να αποκτά και πάλι το χαμόγελό της. Πολλά ωστόσο θα αρχίσουν να είναι τα προβλήματα καθώς το παιδί θα έρθει κοντά και με την κανονική του μητέρα, αλλά και το γεγονός ότι έγινε, όπως ήδη έχουμε δει, η αφορμή να μαθευτεί το μεγάλο μυστικό με τη Μαρία.

Η Γη Της Ελιάς: Τα Δύο Πρώτα Επεισόδια Του Δεύτερου Κύκλου

Ένα ακόμα τραγικό πρόσωπο στην ιστορία θα είναι η Ευτυχία, η οποία, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, σκοτώνει τον Ανέστη. Η κοπέλα βρίσκεται σε τραγική ψυχολογική κατάσταση και παλεύει να γλιτώσει από τη φυλακή. Κοντά της όμως έχει τους πάντες γιατί όλοι ήξεραν τι ήταν ο Ανέστης και μάλιστα σύμμαχός της θα είναι ο Κουράκος, ο οποίος ξέρει ότι ο Ανέστης ήταν πίσω και από την απόπειρα δολοφονίας του. Στο πλευρό της Ευτυχίας θα παραμείνει όμως και ο αδελφός της Εύας. Ο Αρης είναι συντετριμμένος, αλλά αγαπάει τόσο πολύ την Ευτυχία που δεν έχει σκοπό να την αφήσει μόνη, όσο κι αν η ίδια του το ζητάει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Τζένη έρχεται κοντά με τον Μανώλη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *