Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική εξομολόγηση του Δούκα στη Μυρσίνη

Οι «Άγριες Μέλισσες» φτάνουν στο τέλος τους και οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές βάζουν σιγά σιγά μία τελεία σε όλες τις μεταξύ τους διαφωνίες. Δύο από τους πιο πονεμένους, αλλά και αδίστακτους χαρακτήρες παλεύουν να βρουν την λύτρωσή τους, ενώ δείχνουν εμφανώς εξουθενωμένοι με όλα τα δεινά που έχουν προκαλέσει. Το τέλος, όμως, πλησιάζει και ο Δούκας εκμυστηρεύεται στη Μυρσίνη πόσο πολύ την αγαπά, στις «Άγριες Μέλισσες», όπως κι εκείνη το ίδιο.Άγριες Μέλισσες: Η ερωτική εξομολόγηση του Δούκα στη Μυρσίνη

Η Μυρσίνη καταρρακωμένη απ’ όλα όσα έχει μάθει, πηγαίνει και ξαπλώνει στο δωμάτιο του Σέργιου. Όταν την βρίσκει ο Δούκας ξαπλώνει δίπλα της κι αμέσως αναρωτιέται γιατί βρίσκεται εκεί. «Μυρσίνη, τι κάνεις εδώ; Εσύ δεν ερχόσουν ποτέ στο δωμάτιο του Σέργιου. Τι σ’ έπιασε; Κορίτσι μου, μπορώ να τα ακυρώσω όλα. Τι συμβαίνει, πες μου», της ψιθυρίζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός – Ο Παύλος λυγίζει: «Αιμιλία, Σ’αγαπώ»

«Κουράστηκα Δούκα, δεν έχω άλλες δυνάμεις», του αναφέρει εκείνη και γέρνει το κορμί της στο κρεβάτι.

«Ούτε εγώ, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό», λέει ο Δούκας στη Μυρσίνη, αλλά στη συνέχεια της κάνει μία ερωτική εξομολόγηση στις «Άγριες Μέλισσες». «Θα προσπαθήσω να μείνω μακριά από τη φυλακή μόνο και μόνο για να μη σε αφήσω μόνη σου. Και μετά να φύγουμε κάπου μακριά. Οι δυο μας».

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Κυριακή 5/12: Το πρώτο φιλί για Ιουλία και Κουράκο

Η Μυρσίνη συγκινείται από τα λόγια του άντρα της και δεν χάνει ευκαιρία και του λέει πόσο πολύ τον αγαπά, σε μία άκρως συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή. «Σου είχα πει την επόμενη φορά που θα πούμε σ’αγαπώ, θέλω να είναι για πάντα. Σ’αγαπάω Δούκα. Σ’αγαπάω».

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *