Σασμός Spoiler: Μία νέα αρχή κι ένα φρικτό τέλος

Σασμός Spoiler: Μία νέα αρχή κι ένα φρικτό τέλοςΦαίνεται πως κάποιοι πρωταγωνιστές ετοιμάζονται για μία νέα αρχή, δίχως αποτέλεσμα. Η Άσπα ικετεύει τον Άγγελο να φύγουν από το χωριό, αφήνοντας όλα όσα τους απασχολούν, στη σειρά Σασμός. Συνειδητοποιεί καθημερινά πως ο Άγγελος έχει αλλάξει συμπεριφορά απέναντί της και πως το μόνο που επιθυμεί είναι η εκδίκηση.Σασμός Spoiler: Μία νέα αρχή κι ένα φρικτό τέλος

Οι Σταματάκηδες συνεχίζουν να τον προειδοποιούν. Μετά την Καλλιόπη, σειρά έχει ο Μαθιός, με τον οποίο και θα πιαστούν άγρια στα χέρια. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι και η Άσπα τον ικετεύει να λογικευτεί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω πιάνει στα πράσα Μέλπω και Λυκούργο

Σασμός Spoiler: Μία νέα αρχή κι ένα φρικτό τέλος

Οι μέρες περνούν και ο Άγγελος παίρνει την απόφαση να ακούσει την αγαπημένη του. Μαζί με την Άσπα, ετοιμάζεται για μία νέα αρχή, μακριά από το χωριό, στη σειρά Σασμός. Μόνο που τα σχέδιά του θα καταστραφούν μέσα σε ένα λεπτό…

Σύντομα θα δεχτεί μία επίσκεψη στο ιατρείο του. Η Καλλιόπη θα εισβάλλει μέσα, με σκοπό να τον απειλήσει. Πάνω στον καυγά, θα πάρει στα χέρια της το νυστέρι, μη μπορώντας να σκεφτεί λογικά.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες: Η απόφαση της Δρόσως που θα ταράξει τα νερά

Αμέσως μετά θα εμφανιστεί και ο Κώστας, ο οποίος θα δώσει τη χαριστική του βολή. Όπως όλα δείχνουν, τα σχέδια της Άσπας να κάνουν μία νέα ζωή μακριά από το χωριό, πήγαν στράφι. Μόλις δει τον αγαπημένο της μέσα στα αίματα, θα καταρρεύσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση