Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης επιλέγει τον θάνατο – Η λύτρωση

Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης επιλέγει τον θάνατο – Η λύτρωσηΟ Μελέτης σε μία πράξη “αυτοκτονίας” επιλέγει τον θάνατο στις «Άγριες Μέλισσες» αναζητώντας με αυτόν τον τρόπο τη δικαιοσύνη και τη λύτρωση. Το τέλος του αγαπημένου χαρακτήρα θα αφήσει το τηλεοπτικό κοινό άφωνο και με δάκρυα στα μάτια. Ο Μελέτης κατάφερε να εξελιχθεί από ένας μισητός χαρακτήρας, σ’ έναν από τους πιο αγαπητούς.Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης επιλέγει τον θάνατο – Η λύτρωση

Ένας χαρακτήρας, αληθινός, με πάθη, φόβους, εμμονές και αδυναμίες. Πόνεσε όσο κανένας άλλος και το μόνο που ζητά είναι λύτρωση. Ένα φινάλε έρχεται που θα καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Η αρχή του τέλους ξεκινά όταν ο Μελέτης οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα, μετά από μία μάχη που δίνει με τον Ακύλα. Μελέτης και Μεγαρίτης πιάνονται στα χέρια και διψασμένοι από εκδίκηση έρχονται σε έντονη σύγκρουση.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο;

Ο Μελέτης μισεί τον Ακύλα όσο κανέναν άλλο στις «Άγριες Μέλισσες». Θέλει να τον δει να υποφέρει. Θέλει να του αφαιρέσει τη ζωή με τα ίδια του τα χέρια. Και αυτό θα κάνει. Έτσι, ο Μελέτης σκοτώνει τον Ακύλα και πλέον λυτρωμένος πηγαίνει στην αστυνομία να παραδοθεί.

Δεν μπορεί άλλο να τρέχει να ξεφύγει. Τα εγκλήματα είναι πολλά, οι ενοχές αμέτρητες και οι Ερινύες δε θα πάψουν ποτέ να τον κυνηγούν. Η λύτρωση δε θα αργήσει να έρθει για τον Μελέτη Ζωιτό, στις «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Αυτή είναι η πιο τραγική φιγούρα στο φινάλε της σειράς

Ο Μελέτης ομολογεί για όλα του τα εγκλήματα και οι αρχές αναλαμβάνουν δράση. Γρήγορα ο Μελέτης θα καταδικαστεί σε θανατική ποινή. Χαμογελαστός και λυτρωμένος, ο Μελέτης ξεψυχά, ενώ πλέον είναι ευτυχισμένος που οι αγαπημένοι του άνθρωποι είναι ασφαλείς.

Η Πηνελόπη καταρρέει και αποχαιρετά με δάκρυα στα μάτια τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον. Φεύγει στο Παρίσι για να χτίσει μία καινούργια ζωή, μακριά από τον πόνο που έζησε στο Διαφάνι, έχοντας, όμως, βαθιά μέσα της κάθε ανάμνηση του Μελέτη, κρατώντας τον έτσι για πάντα ζωντανό!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *