Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης τσακώνονται ξανά

Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης τσακώνονται ξανά
Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης τσακώνονται ξανά

 

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Μαρίνα και ο Αστέρης τσακώνονται ξανά.

Τρεις μέρες πριν από τον γάμο τους, Βασιλική και Μαθιός ζουν επιτέλους το όνειρό τους. Νόμιζα πως αυτή η στιγμή δεν θα ερχόταν ποτέ. Να σταθώ δίπλα σου στην εκκλησία. Όμως, να που τα όνειρα ορισμένες φορές βγαίνουν αληθινά. Δεν θα άλλαζα αυτή τη στιγμή με καμία στον κόσμο, της λέει ο Μαθιός και εκείνη του απαντά πως ήρθε η ώρα να ζήσουν όσα έχουν στερηθεί.

Όμως ο Μανώλης και οι αμφιβολίες του για την απόφασή του να τον καταδώσει απειλούν να τα τινάξουν όλα στον αέρα. Ο Αντώνης συζητά με τη Μαρίνα για το καινούργιο μεγάλο τους μυστικό. Την ταυτότητα του ανθρώπου που έσωσε την Αργυρώ.

Μαρίνα, αυτό καλά θα κάνεις να μην το αποκαλύψεις. Θα ταράξεις την Αργυρώ και σίγουρα θα κλονίσεις τη σχέση της με τον Σταύρο, της λέει ο φύλακας άγγελος της.

Για πρώτη φορά μετά από τόσες περιπέτειες βλέπω το παιδί μου να είναι καλά. Είναι δυνατόν να θέλω να της χαλάσω την ευτυχία;, τον ρωτά με τη σειρά της και η Μαρίνα.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 3, 4

Η τύχη φέρνει στον Αστέρη και τον Σταύρο μαζί μία ανάσα μακριά από τη γυναίκα που σημάδεψε και τους δύο… Θα μάθει η Αργυρώ ότι ο μυστηριώδης φίλος του Σταύρου δεν είναι άλλος από τον Αστέρη;

 

Η Αργυρώ μαθαίνει ότι ο Αστέρης πλησίασε τον Σταύρο με ψεύτικο όνομα και παθαίνει σοκ.

Το ίδιο και ο Σταύρος, που συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του ο Χρήστος τον κορόιδευε. Ο Αστέρης προσπαθεί να αντιμετωπίσει την οργή τους, ενώ όλο το χωριό κινείται στο ρυθμό του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής.

Η Άσπα προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να φύγουν μακριά. Δεν καταλαβαίνω την επιμονή σου, της λέει και συνεχίζει: Εδώ νιώθω για πρώτη φορά πως έχω μία οικογένεια, όπως κι εσύ. Είναι δυνατόν να αφήσουμε πίσω τους δικούς μας ανθρώπους και να φύγουμε;

Εκείνη του εξηγεί πως δεν θα φύγει ποτέ από το πλευρό της ξαδέρφης της, απλά ότι θα μετακομίσουν έξω από το χωριό που τους έχει πληγώσει τόσο και ο Άγγελος το σκέφτεται. Κι ενώ οι ετοιμασίες του γάμου προχωράνε, ο Μανώλης μετά από έναν εφιάλτη, θα έχει μία μοιραία συνάντηση που θα ανατρέψει τα πάντα και θα αποκαλύψει μια μεγάλη αλήθεια.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Τρόμος στην Κρήτη για την γιαγιά Ειρήνη

 

Σασμός: Μαρίνα και Αστέρης τσακώνονται ξανά

 

Η μέρα του γάμου του Μαθιού και της Βασιλικής φτάνει και το γλέντι αρχίζει να στήνεται στο χωριό.

Η Αργυρώ προσπαθεί να ξεπεράσει την κοροϊδία του Αστέρη απέναντι στον Σταύρο, ενώ η Μαρίνα έρχεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη μαζί του.

Θα σου είμαι πάντα ευγνώμων που την έσωσες αλλά ως εδώ ήταν. Ξέχασε την και συνέχισε τη ζωή σου. Τι θες; να αρχίσει νέος κύκλος αίματος; Γιατί να είσαι σίγουρος πως εκεί θα οδηγηθούμε, του λέει σε έντονο ύφος.

 

 

Ο Μανώλης κυριευμένος από τύψεις και ενοχές, αποκαλύπτει το όνομα του δολοφόνου του Στεφανή. Η Άσπα προσπαθεί να κάνει με τον Άγγελο μία νέα αρχή στον Άγιο Νικόλαο, ενώ όλο το χωριό διασκεδάζει στο καφενείο, ανυποψίαστο για όσα συμβαίνουν λίγα μέτρα μακρύτερα.

Η αποκάλυψη ενός ακόμη άγριου φονικού πέφτει σαν κεραυνός…

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *