Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με το πτώμα του Ανέστη

Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με το πτώμα του ΑνέστηΈνα πέπλο μυστηρίου πλανάται γύρω από την εξαφάνιση του Ανέστη Δρακουλάκου στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».

Ο αστυνόμος Κουράκος με την ομάδα του ψάχνουν παντού προκειμένου να εντοπίσουν τον Ανέστη τον οποίο η αστυνομία θεωρεί υπαίτιο της δολοφονίας του Δημήτρη Βιδάλη στην Γη της Ελιάς. Όμως οι προσπάθειες τους δεν αποδίδουν.

Ο Ανέστης δεν υπάρχει πουθενά. Κι αυτό γιατί όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενο άρθρο μας η Ευτυχία μετά από ένα έντονο καβγά μαζί του κατάφερε να του δώσει ένα θανατηφόρο χτύπημα και να τον σκοτώσει. Αμέσως μετά καλεί την Άννα για βοήθεια και αναλαμβάνουν μαζί να εξαφανίσουν το πτώμα. Και για να μην το βρει ποτέ κανείς τι σκέφτονται λέτε να κάνουν; Η Ευτυχία και η Άννα όπως θα δούμε σκάβουν κι ανοίγουν ένα λάκκο, εν συνεχεία πετάνε μέσα το πτώμα του Ανέστη ρίχνουν από πάνω βενζίνη και το καίνε εξαφανίζοντας κάθε ίχνος τους.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Ο Αστυνόμος Ομολογεί Στην Ιουλία Τον Ερωτά Του Για Εκείνη

Η Γη της Ελιάς: Θρίλερ με το πτώμα του Ανέστη

 

Οι δύο κοπέλες ωστόσο από εκείνη τη στιγμή και μετά δεν νιώθουν καθόλου καλά φέρνοντας συνεχώς στο μυαλό τους τις άσχημες αυτές εικόνες από το κάψιμο του πτώματος του Ανέστη.

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση